Aziz Yıldırım tribünde fenalık geçirdi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aziz Yıldırım tribünde fenalık geçirdi!
Fenerbahçe'nin Sivasspor karşısında zor anlar yaşadığı maçta Başkan Aziz Yıldırım'da heyecana dayanamadı...














Yıldırım, 75'te kendini iyi hissetmediğini belirtip, tribünü terketti. Bitime kadar içeriden çıkmayan Fenerbahçe Başkanı, yumruklarını havaya kaldırıp, "Allahım'a şükürler olsun" diyerek, şampiyonluğu kutladı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün görevindeki 14. sezonunda 5. Süper Lig şampiyonluğunu kazanmanın gururunu yaşadı. Ancak tecrübeli futbol adamı, Sivas 4 Eylül Stadı'nda zafere ulaşana kadar çok stresli anlar geçirdi.

2006 ve geçen yıl yaşanan son hafta travmalarından sonra dünkü karşılaşmada da endişeli olduğu gözlemlenen Fenerbahçe Başkanı, ev sahibinin skoru 1-1'e ve 3-2'ye getirmesinden sonra oldukça sıkıntılı dakikalar yaşadı.




Maçın 75. dakikasında yanında oturan Nihat Özdemir'e "Ben fena oluyorum" diyerek içeri giren Aziz Yıldırım'a refakat etmesi için Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz korumasını gönderdi. Sürekli telefonla konuşan Yıldırım, kendisine rahatlaması için ikram edilen çayı da içmedi.

Bir daha tribüne dönmeyen Fenerbahçe Başkanı, karşılaşmanın 4-3 bittiği haberiyle büyük mutluluk yaşadı. Aziz Yıldırım'ın iki yumruğunu havaya kaldırıp, "Allahım'a şükürler olsun" diyerek şampiyonluğu kutladığı belirtildi. Bu gurur Yıldırım'ın
Şampiyonluğun kazanılmasında en önemli isim olan deneyimli futbol adamı, Türkiye Kupası'na erken veda edilmesi ve 9 puanlık farkın oluşmasından sonra camia içindeki çatlak seslere aldırmadan her fırsatta şampiyonluğu kazanacaklarını dile getirmişti.

Devre arasında transfer yapmayan ve futbolcular ile teknik heyetin arkasında duran Aziz Yıldırım camiaya hep güven aşılayıp, zaferin mimarı oldu. Maç sonrası teknik heyet ve oyuncuları tek tek kutlayan, taraftarlara ise verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Yıldırım, şüphesiz gecenin en gurur dolu ismiydi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt