Aziz Yıldırım önemli konulara değindi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aziz Yıldırım önemli konulara değindi
Fenerbahçe Kulübü ve Kulüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım, çok önemli konuları kısa kısa değerlendirdi...



Aziz Yıldırım TFF Genel Kurulu'nda Lig Tv'den Ömer Güvenç'e konuştu.
''HER YERDE STAT YAPMALIYIZ''
Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım öncelikle Mehmet Ali Aydınlar'ın başkanlığının hayırlı olmasını dilerken, "İnşallah Türk futboluna yeni yönetim katkı yapar. Türk sporunun atılım dönemi geldi.. Altyapılar organize edilmeli, altyapılarda eğitimci sorunumuz var bu çözülmeli. Önce tesisler, sonra ekonomik güç olunca sportif başarı da gelecektir. Her yerde stat yapmalıyız, antrenman sahaları düzelecek, sonra ekonomik güce ulaşınca sportif başarı da gelecektir. Bu federasyon da bunları yapacaktır" dedi.
''AMATÖR BRANŞLARDA DA...''
Bu desteği herkesin vereceğini ifade eden Yıldırım şöyle devam etti; "Kulüpler, TFF ve devlet de üzerine düşeni yapacak. Spor Toto da önemli şeyler yapıyor. Bütün güçler birlikte çalışacak. Yeni bir planla analiz yapıp, alınan hedeflere organize olmak lazım. Sadece futbol da değil, tüm amatör branşlarda başarılı sporcular o zaman yetişecektir".
''ANKARASPOR HADİSESİ BİR YARADIR''
Ankaraspor'un küme düşme olayına müdahale etmesi hakkında da görüş bildiren Yıldırım; "Ankaraspor hadisesi bir yaradır. Düşmesini bir kulüp başkanı olarak bakınca istememiz mümkün değil. Bir kulübün yok olması bizi rahatsız eder. Ama kurallar da var ve bunlar çerçevesinde c eza verilir. Uzlaşmaya varırsak olayı çözeriz diye düşündük. Sayın Gökçek'ten rica ettim, siyaset ve spor anlamında önemli bir şahsiyet kendisi. Bir uzlaşma olmasını istedik, bence uzlaşma da oldu. Yeni bir yönetim var. Aydınlar ismini öne atan biri de kendisi. Bu sorun yönetimi yoracaktı. Yönetimin önünü açmak lazımdı ve öneride bulunduk, kabul oldu." şeklinde konuştu.
''MHK BAŞKANI BENİ İLGİLENDİRMİYOR''
Yıldırım ayrıca MHK Başkanı'nın Yusuf Namoğlu olması hakkında açıklama yapmaktan kaçınarak; "Beni ilgilendirmiyor. Ben TFF'yi ve TFF başkanını tanırım, alt taraf ve kurullar beni ilgilendirmiyor" dedi.
TOPUK YAYLASI KONUSU
Düzce Topuk Yaylası'nda inşa ettikleri tesisler hakkında da konuşan Yıldırım; "Bu hafta sonu tesis açılıyor. 7'sinde takım orada kampa gidiyor. Bundan sonra kulüp üyelerimize de açacağız. Kulibe Almanya'dan gelen yazılar var. Gelelim, takımlar getirelim diye istekler var. Büyük takımlardan talepler var, daha doğrusu bizim Türkiye 4-5. sıradaki takımlar gibi takımlardan. Fenerbahçe'ye buradan büyük maddi katkılar da geleceği anlaşılıyor. Orada hazırlık maçı da yapılabilir. Ancak bunu Aykut hoca biliyor, biz ilgilenmiyoruz" diye konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt