Aysal'dan 25 milyon dolar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Aysal'dan 25 milyon dolar


"Cebinden para vermiyor" diye eleştirilen başkan, 'reklam yapmadan' kulübün sıkıntılarını çözüyor.

Hisse senetleri düşen, ekonomik kriz söylentileri yüzünden Riva’ya yatırımcı bulamayan Galatasaray'a ilaç olan Ünal Aysal, göreve başladığı 14 Mayıs’tan beri kulüp için günde ortalama 312 bin dolar harcıyor.

Başkan fedakarlıktan kaçmadı
Galatasaray'ı yaz döneminin transfer şampiyonu yapan başkan Ünal Aysal, geçen sezondan kalan ‘enkazı’ kaldırmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyor. Takımın başına Fatih Terim’i getirerek sarı-kırmızılılara sınıf atlatan Aysal, kulübe manevi desteğin yanı sıra maddi anlamda da büyük katkı yapıyor. Göreve geldiği gün olan 14 Mayıs 2011 tarihinden bu yana, yani 80 günlük süreçte muhalefetin ‘Cebinden para vermiyor’ diye eleştirdiği başkan kendi hesabından 25 milyon dolar harcayarak G.Saray’a ilaç oldu.

4 MİLYON ALACAK KALDI
Sarı-kırmızılı futbolcuların geçen sezondan kalan 46 milyon dolar tutarındaki alacakları için elini cebine atmaktan çekinmeyen Aysal, son olarak oyuncuların hesabına 8 milyon dolar gibi hatrı sayılır bir para yatırdı. Kulübün öz kaynaklarının da devreye sokulmasıyla alacaklar 4 milyon dolara kadar düştü. Aysal şahsi hesabından çıkardığı bu 25 milyon doların bir kısmını ise transfer peşinatlarında kullandı.

Başkan kulübe destek çıkarken, Aysal’ın kurmayları da sıcak para akışı için yoğun mesai harcıyor.. Ancak başta ezeli rakipleri F.Bahçe olmak üzere Türk futbolunu derinden sarsan şike skandalından dolaylı yoldan etkilenen G.Saray’ın hisseleri her geçen gün değer kaybediyor. Riva projesini de hâlâ paraya çeviremeyen sarı-kırmızılılar, ekonomik krizin kapıda olduğu şu günlerde araziye yatırım yapacak şirket bulamıyor.

FORVET KIŞA
Maddi sıkıntılar kulübün transfer politikasını da etkilerken, yöneticiler bu konuda radikal bir karar aldı. Fatih Terim’in çok istediği Emmanuel Eboue’yi ne yapıp, ne edip renklerine katacak olan sarı-kırmızılılar forvet transferi için ise kışı bekleyecek.

Terim seçecek, başkan alacak!
Transfere son noktayı koymayı düşünen G.Saray’da başkan Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim’e 3 paket program sundu, İmparator’un kararını beklemeye başladı... Özellikle forvet mevkiine yapılacak transfer için ince eleyip sık dokuyan sarı-kırmızılılarda başkan Aysal, Terim’e 3 forvet ve 3 tane de 10 numara önerdi.

Aysal'ın sunduğu seçenekler ise şöyle: Adebayor-Arshavin, Forlan-Reyes ve Fred-Diego... Terim’in hayata geçirmek istediği ‘geleceğin G.Saray’ı’ projesi doğrultusunda İmparator’a tam destek veren G.Saray Başkanı, Fatih Hoca hangi ikiliyi tercih ederse onları kadroya katacak. Kendisine önerilen isimlerden sonra düşünmek için bir süre müddet isteyen Terim’in kısa bir zaman içinde kararını vermesi bekleniyor.

Transfer haberlerinin kralı Aslan
Interpress'e göre temmuz ayında basında en çok transfer haberi yapılan kulüp G.Saray oldu. Cimbom hakkında 1 aylık süreçte 21 bin 224 haber yayınlanırken, Aslan’ı 2 bin 413’le Beşiktaş izledi. Trabzon’un 3. olduğu araştırmada F.Bahçe 4. oldu.

kaynak=
 
  • Beğen
Tepkiler: levasinay


levasinay

levasinay

Üye
:oke:
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
helal olsun. Meyvelerini alır yakında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt