"Aynı yüreği sahaya koyamazsak..."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Aynı yüreği sahaya koyamazsak..."


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımının Orduspor deplasmanında mağlup olduğu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Orduspor maçının ardından rakiplerini ve hakemleri tebrik ederken, futbolcularının iyi oynamadığını pozisyon bulmalarına rağmen sonuç alamadıklarını dile getirdi.
Yayıncı kuruluş Lig TV'ye konuşan Terim, "Rakip takımı tebrik ediyorum. Bizden iyi mücadele ettiler. Bizden daha çok istediler. Başta Hector Cuper'i ve tüm oyuncuları tebrik ediyorum. Bu kadar gol kaçırdık demenin manası yok. Hakemi tebrik ediyorum. Bana göre son yıllardaki en iyi maçlardan birini yönetti. Tebrik edilecek kısım onlar. Bazen böyle oluyor, her şey yanlış gidebiliyor. Maçtan önce aynı şeyi söylemiştim. Golü bulsak olay değişirdi. İlk yarıda nereyedeyse röveşatadan başka pozisyon yok. Eboue'nin pozisyonu bana göre penaltı değildi. Ben olsam bir de sarı kart gösterirdim. Henüz seyretmedim ama uzaktan gördüğüm kadarıyla öyle. Söyleneyecek şey, mağlubiyetlerden de dersalmaktır. Yapacak çok şeyimiz var" dedi.
Orduspor'aun galibiyeti ve Braga maçı hakkında konuşan Fatih Terim, "Orduspor'un galibiyetine gölge düşmesin diye fazla konuşmuyorum. Aynı yüreği sahaya koysamazsak; bu sonuç tekrarlayabilir. Deplasmanda yakaladığı gol pozisyonlarını bir takım atacak. Atamazsa yemeyecek. O yüzden tebrik ediyorum. Braga maçına moralle dönmek isterdik. Şimdi bu sonuç onlara bir tesir yapacaktır. Salı'ya kadar şimdi bunu düzeltmemiz lazım" diye konuştu.
Hamit Altıntop'un ilk yarıda sakatlanarak çıkmasına değinen Terim, "Hamit'in arka adelesinde çekmek var. Futbolda bunlar oluyor. Bir başkasının hazır olması lazım. Kadrolar bunun için var. Durumunu tam bilmiyorum. Maça konsantre olmuştum. Yarın (Cumartesi) doktorlarımız gerekli sonucu söylerse; sizlerle durumunu paylaşırız" diyerek sözlerini noktaladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt