Ayman: ''Senede bir böyle gol atıyorum..''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Ayman: ''Senede bir böyle gol atıyorum..''
Ayman'ın maç sonu açıklamalarında Ajansspor'un derledikleri şöyle; "Topu birazdan sürdüm dedim 'vurucam', köşeye gitti gol oldu. Senede bir böyle gol atıyorum.. Galibiyet korumak içi savunmak yapmak zorundaydık. Yediğimiz golde Semih Gökhan'ı tuttu. Yine akşam görücez. Aslında üç puanı almak isterdik, ama 1 puan da güzel. Üst üste iki hafta sahamızda oynayacağız, inşallah kazanırız.."

-BASIN TOPLANTISI-
Fenerbahçe ile yapılan ve 1-1 sonuçlanan Turkcell Süper Lig maçında Diyarbakırspor'un golünü atan Abdel Aziz Ayman, 3 puanı kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Ayman, maç sonrası yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin büyük bir takım olduğunu belirterek, ''Fenerbahçe karşısında bir puan almak da iyi, ama biz bugün son dakikada yediğimiz golle üç puanı kaçırdığımız için üzgünüz'' dedi. Attığı golü de değerlendiren Ayman, ''Pozisyonda top bana gelince biraz sürdüm. Daha sonra şut attım, şansım da vardı ve gol oldu. Çok çok mutluyum'' diye konuştu.

Ayman, takımda yaşanan maddi krizle ilgili bir soru üzerine de bu durumun biraz düzeldiğini ifade ederek, ''İnşallah daha da iyi olur. Diyarbakırspor iyi bir takım. Maddi durum düzelirse, ligde daha iyi yerlere gidecektir'' ifadelerini kullandı.

Başarılı orta saha oyuncusu Ayman, ligde Fenerbahçe'yi şampiyonluk için favori gördüğünü söyledi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt