Aykut Kocaman: “Tur şansımız yüzde 50”

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Aykut Kocaman: “Tur şansımız yüzde 50”

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, muhtemel 5 takım içindeki en güçlü rakiple eşleştiklerini, ancak ilk maçın oynanacağı güne kadar geçecek sürede hazır hale gelmeleriyle, tur şanslarının yüzde 50 olduğunu söyledi.

Nyon’daki kura çekiminin ardından, NTVSpor’a kurayı değerlendiren Aykut Kocaman, eşleşmeyi ilk olarak, "Spartak Moskova, önümüzdeki 5 takım içinde yatırımlarıyla, hedefleriyle en zorlu görülen takımdı ve onlarla eşleştik"cümlesiyle aktardı.

Spartak Moskova’nın sahasının suni çim olması konusunda ise Aykut Kocaman, "Suni çim konusunda endişelendiren bir şey yok. Karşılaşacağımız doğal gerçeklerden biri; ilk maçın deplasmanda olması gibi. Asıl önemli olan bu sorunlarla nasıl baş edeceğimiz. Bence en önemlisi maçın önümüzdeki 12 veya13 günde oynanacak olması. Önümüzde 12-13 günlük bir hazırlık dönemi var. Yeni oyuncularımızın da hazır hale gelmesiyle tur şansı yüzde 50 yüzde 50 gibi görülüyor ve detaylarda avantaj sağlayan takım tura yakın olacak" diye konuştu.

Rus liginin daha önce başlamasının Spartak Moskova için avantaj olduğunu belirten Kocaman, "Bu konuda onların avantajlı olacağı kesinlikle doğru. Aksini söylemek yanlış olur. Ama bizim de şöyle bir avantajımız var: 12-13 günlük süre, bu farkı biraz daha kapatacak. Ondan sonra oyun içindeki avantaj ve dezavantajlar öne çıkacak. Ama şu anda bu durum küçük de olsa rakibimize bir avantaj sağlıyor" dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt