Aykut Kocaman geleceğe umutla bakıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aykut Kocaman geleceğe umutla bakıyor
Lig 9 Eylül'de şampiyonun maçıyla başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan çıkacak kötü bir karar aklımdan bile geçmiyor'' diyen Aykut Kocaman, bütün hazırlıklarını 9 Eylül'deki Spor Toto Süper Lig ve 13-14 Eylül tarihlerindeki Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları için yaptıklarını söyledi.









Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, antrenmanı izleyen basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Aykut Kocaman, Volkan Demirel ve Mehmet Topuz ile birlikte Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan başkan Aziz Yıldırım'ı ziyaretiyle ilgili olarak, ''İnsanın moralini bozan ve dağıtan bir ortamdı. O anki durum nedeniyle herkes farklı bir yöneticimizle görüştü. Ancak başkanımızı o tabloda görmek bizim için zor bir durumdu'' ifadelerini kullandı.
Aykut Kocaman geleceğe umutla bakıyor
Aykut Kocaman geleceğe umutla bakıyor

Önce topuk yaylası, ardından da Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk ile oynadığı hazırlık maçında taraftarlar basın mensuplarını hedef almıştı. Teknik direktör Aykut Kocaman, olayları tasvip etmediğini belirterek, ''Tepkinin Fenerbahçe'yi takip eden muhabirlere olması bizim de sesimizi duyarmamıza engel oluyor'' diye konuştu.

Aykut Kocaman, "şike soruşturması" nedeniyle gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve ardından Spartak Moskova’ya transfer olan Emmanuel Emenike'ye de destek verdi. Nijeryalı oyuncunun yabancı bir ülkede yaşamaması gereken şeylerle karşı karşıya kaldığını kaydeden Kocaman, “Bununla birlikte Fenerbahçe'nin de ihtiyaçları vardı. İkisi yan yana geldi ve Emenıke gitmek zorunda kaldı” ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman, transfer konusuna da degindi. Kocaman, ''Yaşananlar olaylar daha berrak hale geldiğinde biz de yüzümüzü dışarıya çevireceğiz. O zaman mutlaka gelenler ve gidenler olacaktır. Rakiplerimiz kadro olarak üstüne koydu. Önümüzde Şampiyonlar Ligi var. Mutlaka takviye yapacağız'' dedi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
5
Görüntüleme
373
sekinardi
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
366
Baydırman


Üst Alt