Aykut Kocaman Derbi İçin Ne Söyledi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Aykut Kocaman Derbi İçin Ne Söyledi?


Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman, güne hoş bir başlangıç yapmadıklarını ama sonuçtan memnun olduklarını söyledi. İkinci golü bulana kadar rakibin oyunun içinde kaldığını vurgulayan Aykut Kocaman, ikinci golden sonra rahatladıklarını ve hoş bir skor aldıklarını söyledi.


"Top oyuna girdikten sonra neler olacağını göreceğimizi konuşmuştuk. Kontrolü yüksek bir takım pozisyonundaydık ilk yarıda, Göztepe'nin genç ve öne doğru çok hızlı koşan oyuncuları var. Onlara bu fırsatı vermemeliydik. Gol ve golden sonraki dönem oyun kontrolü açısından iyi gözüküyordu, fakat devrenin sonlarına doğru sert kontra ataklar yedik.


Öne geçmek önemli bir istek yaratıyor ancak öne geçmekte yetmiyor, rakip takımı oyundan düşürecek ikinci golü bulamadıktan sonra rakip hep oyunun içinde kalıyor. İlk yarıda böyle oldu. İkinci yarının başında gelen gol rakibimizin direncini kırdı ve oyun bizim için rahat bir hale geldi. Göztepe'ye de başarılar diliyorum."


1461 Trabzon'a elenen Galatasaray'ın bu durumdan derbi öncesinde nasıl etkileneceği sorulan Aykut Kocaman;


"Ne bu maçın bize, ne diğer oynanan maçın Galatasaray'a bir etkisi olmayacaktır. Her şey yörüngesinde ve rotasında devam edecektir" cevabını verdi.


Derbiyi yönetecek olan Halis Özkahya ile ilgili fikirleri sorulan Aykut Kocaman;


"Herhangi bir zamanda, herhangi bir yerde bu konuyla muhatap olmadım. Oyunu seyredeceğiz, öncelikle hakem şansı yanımızda olsun. Maç öncesinde bir şeyler söylemek yanlış olur" diyerek sözlerini noktaladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt