Aybaba sert çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Aybaba sert çıktı


Beşiktaş'ta dün akşam 3-0 kaybedilen Fenerbahçe derbisinden sonra, Siyah Beyazlı takımın teknik direktörü Samet Aybaba'nın Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın soyunma odasında futbolcularını çok sert bir dille uyardığı öğrenildi.

"Giydiğiniz formanın ağırlığını taşıyamıyorsanız gidebilirsiniz"
Beşiktaş'ta göreve başladığı günden buyuna ilk kez bir karşılaşmanın ardından oyuncularını soyunma odasında uyaran Aybaba'nın, karşılaşmada ortaya konan futboldan memnun olmağı ve şu ifadeleri kullandığı öğrenildi.

"Bu akşam kendinize yakışmayan bir futbol sergilediniz. Mağlup olmanızdan çok ortaya koyduğunuz futbol beni üzdü. Takım olarak oyun disiplinine bağlı kalamadınız. Ben bu akşam ilk kez bir maçın ardından sizi soyunma odasında uyarıyorum. Üstünüzde Beşiktaş forması olduğunu unutmayın. Bu maçın ardından en kısa zamanda kendinize gelmeniz lazım. Böyle oynamaya hakkınz yok. Giydiğiniz formanın ağırlığını taşıyamıyorsanız gidebilirsiniz. Eğer böyle devam ederseniz devre arasında birçoğunuz ile yollarımızı ayırabiliriz. Herkes kendine gelsin ve Beşiktaş'ta oynadığını unutmasın."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt