Aybaba: "Konsantre Olamadık"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Aybaba: "Konsantre Olamadık"


Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Samet Aybaba, maça yine kötü başladıklarını ve ikinci yarıda esas kimliklerini bulduklarını ancak galibiyeti getirecek golü atamadıklarını söyledi.

Almeida'nın kaçırdığı pozisyonlar sorulan tecrübeli teknik adam, ''Sonuçta Almeida iyi niyetiyle vuruş yaptı. Futbol bu olmayınca olmuyor'' cevabını verdi.

Maçın gidişatıyla ilgili olarak ise, yine kötü başladıklarını belirten Aybaba, özellikle ikinci yarıda iyi mücadele ettiklerini ancak bunun kazanmaya yeterli olmadığını ifade etti.

''Oyuna çok kötü başladık konsantre olamadık. Antalya'dan birden buraya geldik. Soğuk hava ve kaygan bir zemin vardı. Hep söylüyoruz oyuna iyi başlamamız lazım diye. Gençlerbirliği daha iyi başladı. Ardından orta sahada top tutmaya başladık ve üstünlüğü ele aldık. İkinci yarıya çok istekli başladık. Belki orada bir gol bulsaydık maç farklı bir yere giderdi. Olmadı. Oyuncular çok iyi niyetli her zaman her şartlarda çok iyi mücadele ediyorlar. Taraftarımız da çok iyiydi ancak olmadı.''

Kupadan elenmeleri hakkında da konuşan Samet Aybaba, kadrolarının dar olmasının sıkıntısını çektiklerini vurguladı.

''Kupada hep zorlanıyoruz, 1. lig takımına, 2. lig takımına hatta amatör takımlara bile zorlanıyoruz. Kadromuz biraz dar iki kulvarda zor oluyordu ama kupada da devam etseydik iyi olurdu'' ifadelerini kullandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt