Aybaba: "Herkes eşit olacak"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aybaba: "Herkes eşit olacak"
Beşiktaş'ın çiçeği burnunda çalıştırıcısı Samet Aybaba, yerli ve yabancı oyuncu farketmeksizin herkesin kulübün büyüklüğünü anlaması gerektiğini söyledi.

Sözleşmesinde indirim yapmayan oyuncuları zorla oynatmayacaklarını söyleyen Aybaba, Milliyet'e yaptığı açıklamada, "Yerli veya yabancı hangi, oyuncu olursa olsun Beşiktaş'ın büyüklüğünü her futbolcu bilecek. Gelecek sezonda Beşiktaş’ın menfaatleri doğrultusunda sözleşmesinde indirime gitmeyen oyuncuya zorla forma giydiremeyiz. Benim için bu formayı istemeyerek giyen oyuncu değil, fedakarlık yapacak olan futbolcu önemlidir." sözlerini kullandı.

Herkes küçülmeyi yanlış anlıyor

Takımda küçülme yaşanacağı haberini herkesin yanlış anladığını söyleyen teknik adam, "Herkes küçülmeyi yanlış anlıyor. Biz futbol takımında tasarrufa gideceğiz. Aynı kadroyu elimizde tutarak futbolculara yapılacak ödemelerde indirime gitmeye çalışacağız. Daha az para harcarsak ve elimizdeki kadroyu korumaya çalışırsak küçülmeye mi gitmiş oluruz." dedi.

Taraftarımız rahat olsun biz buradayız

İlerleyen süreçte 5 tane hazırlık maçı oynamayı planladıklarını da söyleyen Aybaba, "Taraftarımız rahat olsun. Biz buradayız. Üzüldüğüm zamanlar oldu. Herkes görev alırken benim dışarıda kalmam yorucu oldu. Atatürk’ün bir lafı var ‘Konu vatansa gerisi teferruattır’ Bizim için de ‘Konu Beşiktaş’sa gerisi teferruattır. Şu an için hazırlık programı yapıyoruz. İkinci kampımızda 5 tane maç oynamayı düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

Birisi parasını alamazsa ben de almam

Herkesin eşit olacağını da sözlerine ekleyen Samet Aybaba, "Burada birisi parasını alamadan duruyorsa biz paramızı alıyorsak adaletsizlik vardır. Ben de o parayı almam. Böyle düşünmemeliyiz. Yoksa kopmalar olur." sözlerini kullandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt