Avusturyalı sapığın kurbanı konuşacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Avusturyalı sapığın kurbanı konuşacak



Joseph Fritzl'le ilgili gelişmeler televizyona yansıyacak...

26 Mayıs'ta Avusturya televizyonu'nda yayınlanması beklenen söyleşiyi, daha önce benzer şekilde 8.5 yıl boyunca hapsedilen Natasha Kampusch ile görüşen televizyoncu Christoph Feurstein gerçekleştirecek.

Şimdi 20 yaşında olan Kampusch, 2006 yılında babasının elinden kaçmayı başarmış ve o dönemde yaşadıklarını Avusturya televizyonu ORF'a anlatmıştı.

42 yaşındaki Elisabeth Fritzl'in 26 Mayıs'ta yapacağı söyleşi için şimdiden 300 televizyon yayın haklarına talip oldu. Fritzl'in bu söyleşiyi kabul etmesindeki ana nedeni ise, halen psikolojik tedavi gören çocuklarına yönelik yoğun medya ilgisini biraz olsun azaltmak oluşturuyor.

Elisabeth Fritzl, altı çocuğundan beşi ve 69 yaşındaki annesi Rosemarie ile birlikte Amstetten-Mauer Hastanesi'nde yoğun güvenlik önlemleri altında korunuyor. Elisabeth Fritzl'in 19 yaşındaki en büyük çoçuğu Kerstin halen komada bulunuyor.

Elisabeth Fritzl'in televizyon söyleşisinde öz babasının tecavüzü ardından ölü doğan çocuğunun, babası tarafından yakılması ardından neler hissettiğini de açıklaması bekleniyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt