Avermedia studio 203 Tv


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ufukakkasoglu

ufukakkasoglu

Üye
    Konu Sahibi
Avermedia studio 203 Tv Kartım var ve işletim sistemim xp.ses kartı onboard ac97 ses kartı.xp yi ilk yüklediğim zaman kamerayı bilgisayara bağlayıp[video composite ile] kayıt yapıyordum bilgisayara. herşey normaldi ve kaydederken ses de geliyordu.[ulead video studio 9 kullanıyorum] ama çift tıklayıp açtığımda ses gelmiyordu naparsam yapıyim... sonra internetten Intel 82801 BA/BAM AC'97 ses kartı driver i indirip yükledim düzeldi, fakat şimdi gene aynı... ne yapmalıyım???
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...




MaxiCep.com internet sitesi 5651 Sayılı Kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında BTK kurumu tarafından onaylı Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermektedir. İçerikler, ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır.

MaxiCep.com; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir.

MaxiCep.com’un yer sağladığı içeriğin 5651 Sayılı Kanun’un 8 ila 9. maddelerine aykırı şekilde; kişilik haklarınızı ihlal ettiğini ya da hukuka aykırı olduğunu düşünüyorsanız Buradan yada [email protected] mail adresine e-mail göndererek iletişime geçerek bildirebilirsiniz.

Bildirimleriniz dikkatle ve özenle incelenmekte olup kişilik haklarınızın ihlali ya da hukuka aykırılığın tespiti halinde mevzuat kapsamında en kısa sürede işlem yaparak bilgi vereceğiz.
Üst Alt