Avea'ya çok teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Avea'ya çok teşekkürler
Merhaba arkadaşlar..Babamın 2 hattı vardı ve ikiside Turkcell'di ..Görüşmelerini 1.hattından yapar..1. hattına 150-160 TL fatura gelirken neredeyse hiç görüşmemesine rağmen 2. hattına ise 60 TL fatura geliyordu her ay.Tarifesini değiştirdik 20-25 TL lik tarife yaptık bu defa Allah razı olsun 50-55 TL gelmeye başladı..Ben Avea lı oldugumdan babamada tavsiye ettim ve geçen ay gidip Avea ya geçtik..19 TL lik tarifeye..Ve arkadaşlar sürekli ben arkadaşlarımla,ailemle,akrabalarımla konustum babamın hattından..Sonuç olarak geçen fatura geldi ve şok olduk :sarıl: 8TL gelmiş..O kadar konusmamıza rağmen..Turkcell deyken ise konusmaktan korkuyorduk ve konusmuyorduk o kadar fatura geliyordu..Teşekkürler Avea..

admiral23

admiral23

Üye
ilk sabit ücret gün bazında olduğundan dolayı az gelmiştir.1 hafta 10 gün kullanım yapmışsınızdır.hemen faturanız cıkmıştır.2. faturayı bekle ve keyfi gör o zaman teşekür ediyormusun görürüz :)
sadece 1 ay bekle gör

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bende 15 tl lik faturalı hattayım hep 15 gelir,limiti aşmadığınız sürece kimse size birşey yapamaz.Turkcell kadar abartılı fatura gelen operatör yok şu ana kadar.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
evet ilk fatura kesim tarihine yansitilmamistir bazi ucretler ama tabiki yinede turkcel gibi kesinlikle gelmez

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
ilk sabit ücret gün bazında olduğundan dolayı az gelmiştir.1 hafta 10 gün kullanım yapmışsınızdır.hemen faturanız cıkmıştır.2. faturayı bekle ve keyfi gör o zaman teşekür ediyormusun görürüz :)
sadece 1 ay bekle gör
Dediğin olabilir :D Bak benn onu hiç düşünmedim :ehe Bekleyip görcez :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt