Avea'dan Vodafone'a geçecem ama yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

WastabMan

WastabMan

Üye
    Konu Sahibi
Avea'dan Vodafone'a geçecem ama yardım ?
Şu aralar Avea'dan Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Ama görüştüğüm kişiler hepsi Avea hattı var. Vodafone'a geçtikten sonra bir kaç ay sonra tekrar Avea'ya geçsem olurmu. Bu Operatör değiştirmenin bir limiti varmı ? Avea'dan Turkcell'e ondan Vodafone'a geçiş gibi belli bir sınırı varmı ? bunu öğrenmek istiyorum.:bigstar:

Brkcn5800

Brkcn5800

Üye
Olur kardeş bende Vodafone'ydi hattım ilk aldığımda ,sonra ise Turkcell'e geçmiştim bir süre sonra tekrar vodafoneye gçetim fakat 3 ay kullanmak gerekiyor veya 1 sene tam hatırlamıyorum

WastabMan

WastabMan

Üye
    Konu Sahibi
Olur kardeş bende Vodafone'ydi hattım ilk aldığımda ,sonra ise Turkcell'e geçmiştim bir süre sonra tekrar vodafoneye gçetim fakat 3 ay kullanmak gerekiyor veya 1 sene tam hatırlamıyorum

sen 3 aymı kullandın 1 senemi ? kaç ay sonra geçtin ?

Brkcn5800

Brkcn5800

Üye
Ben 2 sene kullandım fakat daha önce gidip sormuştum ne kadar kulllanmak gerekiyor dıye unuttum ya 1sene yada 3 ay demişti

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım1-2 siteden duydum 3 ay kullanmak gerekiyor

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
tuckcelldim wodf geçtim sonra turkcell ama şuan çok pişmanın tekrar wodfana geçmek istiyorum 1 ay oldu turkcelle geçeli şimdi wodfana geçsem olur mu en az kaç ay gerekiyor kesin bilgisi olan var mı?? :(

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Sınır yoktur arkadaşlar istediğiniz operatöre geçebilirsiniz. 3 ay sınır yeni alınan hatlar için geçerlidir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt