Aveadan Ögrencilere Yeni Tarife

Sponsorlu Bağlantılar

bassavci

bassavci

Üye
    Konu Sahibi
Aveadan Ögrencilere Yeni Tarife
Mobil ogrenci paket tarifesi eski tarifeye gore daha az avantajlı ama hala turkcell ve telsim karşısında lider.
(Bassavcı)

MobilÖğrenci Paket tarifesine kayıt süresi 31 Aralık 2005 sonuna kadardır.

Bu tarifeye kayıt olan yeni abonelerden bir kereye mahsus 50 kontörlük kayıt ücreti alınır. 50 kontörlük kayıt ücreti yapılan ilk yüklemeden düşülür.

Bu tarifede olanlar MobilÖğrenci tarifelerinde olan herkesi hiç bir yükleme koşulu olmaksızın 2 dakikası 1 kontöre arıyorlar. Her ay 250 ve üzerinde kontör yüklediklerinde ise onları süper avantajlı bir fiyata, 10 dakikası 2 kontöre arıyorlar. Eğer MobilÖğrenci tarifelerinden bu pakete geçiş yapılırsa, 250 yerine 100 kontör yüklediğinde bile bu avantajlı fiyattan yararlanılıyor. Diğer şebeke içi görüşmelerin dakikası 2 kontör, sabit hatlarla ve diğer GSM operatörleri ile görüşmelerin dakikası 4 kontör üzerinden ücretlendirilecektir.



MobilÖğrenci, YeniMobilÖğrenci ve MobilÖğrenci Yaz tarifelerinden bu tarifeye geçişler ücretsizdir.

Diğer tarifelerden bu tarifeye geçişler faturalı hatlar için KDV ve ÖİV dahil 16,5 YTL, faturasız hatlar için 150 kontördür. Faturalı hattan faturasız hatta geçen abonelerin son faturalarına KDV ve ÖİV dahil 11 YTL yansıtılacak, geri kalan tutar yapılan ilk yüklemeden 50 kontör olarak düşülecektir. Faturasız hatlarda ise, tarife değişikliği müşteri hizmetleri aracılığı ile yapıldığında 150 kontör abonenin ücretli kontörlerinden düşülecek, bayi aracılığı ile yapıldığında 16,5 YTL bayiye ödenecektir.


Diğer tarifelerden bu tarifeye geçişlerde "son tarife değişikliğinden itibaren 30 gün geçmesi" kuralı kaldırılmıştır. İstenilen anda bu tarifeye geçiş yapılabilir. Bu tarifeden diğer tarifelere geçişlerde ise "30 gün" kuralı geçerlidir.

MobilÖğrenci Paket tarifesinden yararlanmak için yeni abonelerin kimlik ve öğrenci olduklarını gösteren bir belge ile Avea bayilerine başvurmaları gerekmektedir.

Mevcut abonelerimiz ise kimlik ve öğrenci olduklarını gösteren belgeyi Avea bayilerine getirerek ya da bunların fotokopilerini MobilÖğrenci Paket tarifesine geçmek istediklerini belirten bir dilekçe ile birlikte AveaMerkez 0212 478 68 78'e fakslayarak tarife değişikliği yaptırabilir.


250 kontör ve üzerinde kontör yüklendiğinde, yüklenen kontör miktarı kadar şebeke içi SMS hediyesi verilecektir. Kazanılan hediye SMS'lerin 30 gün içinde kullanılması gerekmektedir. Bu süre sonunda kullanılmayan SMS'ler silinecektir (30 gün içinde SMS kazandıran yeni bir yükleme yapılmazsa). 100 ve 150 kontör yüklemelerinden hediye SMS kazanılmaz.



Hediye SMS'ler tüm Avea'lılarla mesajlaşmak için kullanılabilir. Hediye SMS'lerin dışında gönderilen SMS'lerin fiyatı 1 kontördür (Katma değerli servislerde kullanılan SMS'ler hariç).


Hediye SMS'ler katma değerli servislerin kullanımında geçerli değildir. Hediye SMS'ler ile başka bir promosyondan hediye kazanılmaz.

Bu tarifedeki abonelerimiz 31 Ocak 2006 sonuna kadar Ringa servisinden aylık üyelik ücreti ödemeden yararlanacak, 1 adet bedava Ringa seçebilecek ve GPRS üzerinden WAP servisini de ücretsiz kullanabilecektir.



Kampanya bitiminde tüm aboneler otomatik olarak faturasız OkiDoki tarifesine geçirilecektir. Ancak aboneler 01 Ocak 2007'den itibaren 2 ay süreyle sadece yeni abone alımına açık olan tarifelerden birine ücretsiz olarak geçebileceklerdir.

MobilÖğrenci Paket tarifesinden yalnızca bir hatla yararlanılabilir.

MobilÖğrenci Paket tarifesi 31 Aralık 2006 sonuna kadar geçerlidir.

AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.

Bilgi için 444 1 500 veya cep telefsonunuzdan 500'ü tuşlayarak Avea Merkez'i arayabilirsiniz.

Kayıt süresi 31 Aralık 2005'e, tarifeden yararlanma süresi ise 31 Aralık 2006'ya kadardır. Eski MobilÖğrenci tarifelerinden bu pakete geçen aboneler hiç yükleme yapmadıklarında, diğer tarifelerden bu pakete geçen aboneler ve yeni abone olanlar hiç yükleme yapmadıklarında veya 250 kontör altında yükleme yaptıklarında, tüm MobilÖğrenciler'le 2 dakikası 1 kontöre konuşacaklardır. Kampanya kayıt ücreti olan 50 kontör bir defaya mahsus yapılan ilk yüklemeden düşülür.
 


AntiTuk

Üye
zaten mobilöğrenciiz beaa :D
 
cepix

cepix

Üye
Evet
 

symbianboy

Üye
güzel bu sayade bol bol konuşuyorum
 
m.ozan

m.ozan

Üye
forever mobil öqrenci. ;;)
 

nemesis86m

Üye
millet ben eski ögrenciyim
bedava gprs i nasıl kullanıcam illa geçmem mi lazım
bide bunun hakkında bilgisi olan varmı
 
..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Originally posted by hüseyin@Oct 19 2005, 10:09 PM
zaten mobilöğrenciiz beaa :D
[post=194602]Quoted post[/post]​
Bende mobil öğrencideyim ama sanırım bu paketten yararlanmak için yinede geçiş yapmak gerekiyormuş ... En güzel yanı gprs bedava ;;)
 

nemesis86m

Üye
ya millet ben bugun geçiş yaptım
fakat agileden giriyorum kontorler düşüyor
kaç kere aradım dedi düşmemesi lazım aqnlamıyorum niyeeeeee
 
..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Originally posted by nemesis86m@Oct 23 2005, 04:20 PM
ya millet ben bugun geçiş yaptım
fakat agileden giriyorum kontorler düşüyor
kaç kere aradım dedi düşmemesi lazım aqnlamıyorum niyeeeeee
[post=197546]Quoted post[/post]​

Yanlız şöylede bi problem var sanırım
Avea öğrenci tarifesinde gprs bedava ama erisim noktasi olarak "internet" degil "wap" ı ayarlaman gerekiyor. Ama agile de Wap diğil internet erişimi kullanıyor dolayısıyla free gprs istiyorsan agileye veda ediyosun sanırım :)
 

nemesis86m

Üye
eeeeeeeeeeeeee
ben wap yapsam orayı ne kullanıcam acaba
 
bassavci

bassavci

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by nemesis86m@Oct 23 2005, 04:20 PM
ya millet ben bugun geçiş yaptım
fakat agileden giriyorum kontorler düşüyor
kaç kere aradım dedi düşmemesi lazım aqnlamıyorum niyeeeeee
[post=197546]Quoted post[/post]​

Arkadaslar eski ogrenci tarifeleri yıl sonunda bitiyor. Yeni tarifeden ve hizmetlerden yararlanmak icin lufen ogrenci kimliginizle bu tarifeye gecis yapın

agile internet uzerinden baglanti kurmakta. sanirim bedava uygulama sadece gprs wap hizmetini kapsiyor. sanirim bu ayarları forumun bas kısmındaki ayarlardan gerceklestirebilirsin.
 


Üst Alt