avea whatsap sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

blekdevil

Üye
    Konu Sahibi
avea whatsap sorunu
avea hattımda herseye girebiliyorum face google gibi bütün herbyere girebiliyorum fakat whatsapa giremiyorum ag hatası veriyo ag ayarlarını kontrol edin diyo ne yapmalıyım acil yardım edin ?

- - - Eklendi - - -

usta biri yanıtlasın 1 haftadır gece gunduz ugrasıyorum kafayı yicem.

HasimSahin

HasimSahin

Üye
avea hattımda herseye girebiliyorum face google gibi bütün herbyere girebiliyorum fakat whatsapa giremiyorum ag hatası veriyo ag ayarlarını kontrol edin diyo ne yapmalıyım acil yardım edin ?

- - - Eklendi - - -

usta biri yanıtlasın 1 haftadır gece gunduz ugrasıyorum kafayı yicem.

Tarihin saatin doğrumu?

blekdevil

Üye
    Konu Sahibi
onlar hep dogru. tlfon direk kendisi ayarlıyo. avea whap ayarlarınıda devamlı msjla alıyorum ama olmuyo

Legendary.

Legendary.

Üye
Bende bir sorun yok :bilmm

blekdevil

Üye
    Konu Sahibi
ama bende var

phasan

phasan

Üye
Bendede sorun yok aksıne tek opera ve whatsapp gırıyor

blekdevil

Üye
    Konu Sahibi
gardas mevzu sorun olmaması degil bende var işte sorun ben ne yapabilrim diye akıl istiyorum burda. kimde sorun var demedim zaten

- - - Eklendi - - -

biri aveadan whatsapa girdigi wap ayarlarını yazabilirmi. bunada wap yaz şuraya göder demeyin. onu defalarca denedim olmuyo

phasan

phasan

Üye
gardas mevzu sorun olmaması degil bende var işte sorun ben ne yapabilrim diye akıl istiyorum burda. kimde sorun var demedim zaten

- - - Eklendi - - -

biri aveadan whatsapa girdigi wap ayarlarını yazabilirmi. bunada wap yaz şuraya göder demeyin. onu defalarca denedim olmuyo

Arkadasım hattı baska ehatsapp olan telefona bı dene belkı telde sorun olabılır

.Murat.

.Murat.

Üye
benimde aynı sorunum vardı hattım avea
yptığım şu telefonu yeniden baştattım düzeldi
dene bakalım

relax_1_8

relax_1_8

Üye
Mh yi arayıp durumu anlattın mı? Birde whatsappın sesli arama hizmeti var. Eğer kendisi mesajla doğrulama yapamıyorsa seni arıyor şifre veriyor. Giriyosun onuda. Bende doğrulayamamıştım. Nedeni başka bir telefonda whatsappı kendi tel numaranla kullandıysan ve hesabını kaldırmayip yeni tele geçirdiysen ondan olabilir. Eski cihazdan hesabını kaldırmayı dene. Olmadi ona hard reset at o zaman illaki düzelir.

blekdevil

Üye
    Konu Sahibi
şöyle bişy var whatsapı ben tlfona kurdugumda turksel hattımdan kodu istedim fakat o odu girip devam etmedim daha sonra avea hattıda paket oldugun için ondan denedim. onda bütün bilgileri girip get veryfy kod deyince 30 dan geriye saymıyo ve kod gelmiyo farklı bir avea hat taktıgımdada aynı sorunu veriyo. ama turksel hattı takıldıgında 30 dan geriye sayıp kod gönderiyo. o ara dedigin yerin numarası ney

- - - Eklendi - - -

tlfonu defalarca kapatıp açtım. programı kaldırıp kurdum yok olmadı

phasan

phasan

Üye
Arkadasım kendı avea hattı başka telefonda dene başka telefonda çalışırsa 500 ara kendı hattına avea internet iste

ismail

ismail

Üye
whatsaapın 2.9.6 sürümüyani son sürümnü kur. kendi sitesinden indir:oke:

phasan

phasan

Üye
burdan indir son surumunu

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
kurduğun programda sorun vardır