hahaha ben kazandım 20:00:01 zaaa :D
BuRoCk41 Üye zibidi39' Alıntı: SA saat 20 de atmadın kı 19,57 de attın burak 10 da alcak kontoru tebrıkler kardesım sende omer abın gıbısın canafar muabrek Genişletmek için tıkla ... evet ne de olsa 3g ömer benim dayım dayıma cekmisim
zibidi39' Alıntı: SA saat 20 de atmadın kı 19,57 de attın burak 10 da alcak kontoru tebrıkler kardesım sende omer abın gıbısın canafar muabrek Genişletmek için tıkla ... evet ne de olsa 3g ömer benim dayım dayıma cekmisim
BuRoCk41 Üye sA'' Alıntı: tebrikler Genişletmek için tıkla ... ooooo abi sende mi bizim gibi kocaelilisin
BuRoCk41 Üye BEN odulumu ne zaman alcam?? --------------- Ekleme --------------- yaa ben ne zaman odulumu alcam agla
BEN odulumu ne zaman alcam?? --------------- Ekleme --------------- yaa ben ne zaman odulumu alcam agla
BuRoCk41 Üye darkman81' Alıntı: tebrıkler ..arankazan üyesi Genişletmek için tıkla ... saol ama bi de ödülümü alabilsem daha iyi olcak ödülümü almayı bekliyorum
darkman81' Alıntı: tebrıkler ..arankazan üyesi Genişletmek için tıkla ... saol ama bi de ödülümü alabilsem daha iyi olcak ödülümü almayı bekliyorum
piri.reis Üye Konu Sahibi Numaranızı pm ile göndermenizi bekliyorum. Yarın gündüz yüklenecek kontorunuz. Tebrikler...