Avcı'ya saygı duyalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Avcı'ya saygı duyalım


“Kurumsallaşmadan bahsederken, ben ne bir spor adamı ne de bir futbol adamı olarak Abdullah Avcı’nın kararlarına eleştiri getiremem...”

“Bir-iki günlük başarılarla kimseyi kahraman ilan etmeyelim. Abdullah Avcı’ya Selçuk olayında saygılı olmak lazım. Profesyonellik bunu gerektirir.”

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, gündemdeki Selçuk İnan krizine dair açıklamalarda bulundu. Konunun büyütülmesini yanlış bulduğunu belirten Öztürk, “Biz profesyonelleşme ve kurumsallaşmadan bahsediyoruz. Ben ne bir spor adamı ne de bir futbol adamı olarak Abdullah Avcı’nın kararlarına eleştiri getiremem, tercihlerine saygı duymak lazım. Bir-iki günlük başarılarla kimseyi kahraman ilan etmeyelim, tam tersi bir durumda da aynı şekilde eleştirmeyelim. Biz profesyonellere güvenerek başarılı olduk. Her yerde başarılı olmak gerekiyor. Abdullah Avcı’ya Selçuk olayında saygılı olmak lazım. Bu konu hakkında yorum yapmam ve eleştiri getirmem doğru olmaz. Ben profesyonelliğe önem veren biriyim” açıklamasını yaptı.

‘Mazeret hariç her şey...’


Şampiyonlar Ligi hakkında da görüş belirten Öztürk, şöyle devam etti: “Çok iyi bir gruptayız. Bu gruptan bir üst tura çıkabiliriz. Manchester United maçı hem Türk futbolu hem de Galatasaray için çok önemli. Manchester maçıyla birlikte iyi bir başlangıç istiyoruz. Bu grupta, mazeret hariç her şeyi üretebiliriz.”
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

CABBAR
Cevap
7
Görüntüleme
683
rapman
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
414
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
321
Kingmortall


Üst Alt