Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik) [Yapılışı / Malzemeler / Hazırlanışı]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik) [Yapılışı / Malzemeler / Hazırlanışı]
MALZEMELER
4 Adet Kuzu İncik
2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
1 Çorba Kaşığı Un
1 Çorba Kaşığı Salça
12 Adet Arpacık Soğanı
2 Adet Çarliston Biber
2 Adet Domates
Tuz
Kızartmak için Sıvı Yağ


HAZIRLANIŞI
öncelikle sıvı yağı tavaya alın. Kuzu incikleri sıvı yağda kızartın. Tencereye 2 çorba kaşığı sıvı yağı koyun. Kızdıktan sonra 1 çorba kaşığı unu ekleyin. Unun rengi değişene kadar kavurun. 1 çorba kaşığı salçayı ilave edin. Yeterince suyu ekleyin. Kuzu inciklerini tencereye aktarın. Et yumuşayana dek pişirin.
Başka bir tavaya çok az sıvı yağ koyun. Kabukları soyulmuş arpacık soğanlarını, ikiye kesilmiş mantarları, iri parçalar halinde kesilmiş çarliston biberlerini ve domatesi ilave edin.Mantarları bıraktıkları suyu çekene dek kavurun.
Ayrı bir tencerede kaynayan kuzu inciklerin pişmesine yakın soğanlı ve mantarlı karışımı ekleyin. 1-2 taşım kaynatın. Sıcak olarak servis yapın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
382
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
431
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
2
Görüntüleme
464
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
336
Gulu Gulu


Üst Alt