Aurelio'ya kulübümüzden yalanlama!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Aurelio'ya kulübümüzden yalanlama!
Fenerbahçe Kulübümüz, İspanya'nın Real Betis kulübüyle sözleşme imzalayan Mehmet Aurelio ile yüz yüze görüşmeyi bile denemediği şeklindeki iddiaları yalanladı. Kulübümüzün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, bugün bir gazetede Aurelio ve menajeri Bayram Tutumlu ile yapılan bir röportajda, Fenerbahçe'nin Aurelio ile yüz yüze görüşmeyi bile denemediği iddia edildiği belirtilerek, ''Mehmet Aurelio'nun, bu ifadeleri eğer kullandıysa, menajerinin yanında ve onun etkisi altında kullandığı son derece açıktır'' denildi.
Açıklamada, Aurelio ile bizzat kulüp başkanımız Aziz Yıldırım'ın görüştüğü vurgulanarak, şu görüşlere yer verildi:
''Mehmet Aurelio transfer görüşmeleri ile ilgili olarak kulüp binamıza çağrılmış ve başkanımız Aziz Yıldırım kendisi ile bizzat yüz yüze görüşerek kulübümüzün teklifini kendisine iletmiş ve detaylı bir görüşme yapmıştır. Aynı görüşmede kulübümüz idari menajeri Volkan Ballı ve tercüman Fatih Sönmez de yer almışlardır.
Ayrıca sözleşmedeki opsiyon hakkını kullanarak 1 yıl daha sporcumuz olan Mehmet Aurelio bu sebeple sezon sonunda ülkesine gitmek için uçak biletini de yine kulübümüzden almış ve bu biletleri de bizzat kulüp binasına gelerek kendisi teslim almıştır. Bu haber de yine menajer Bayram Tutumlu'nun sporcularına nasıl ve ne şekilde davrandığını ve onları kullandığını açıkça ortaya koymaktadır.''
 


YsF_90

YsF_90

Üye
aurelio dan beklemem ama menajerinden beklerim. ha kimsenin günahını almak olmaz elbette. medyanın aslı arası olmayan haberlerinden olabilir. teşekkürler kardeşim...
 
oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
abi ben hayatımda bu kadar karakteri oturmus bı futbolcu yada adam gormedım betısteki yöneticiler formanın arkasına Marco'mu yoqsa Mehmet'mi yazalım dıe sormuslar adam ben Türk'üm Tabikide Mehmet Yazılacak demıs gercekten 10 numara karakterlı bır ınsanmıs :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt