• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

AUO'dan Bükülmeyi Algılayabilen Esnek Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

hamzadernek

hamzadernek

Üye
    Konu Sahibi
AUO'dan Bükülmeyi Algılayabilen Esnek Telefon
Çinli telefon üreticisi firmanın üretmiş olduğu telefon sahip olduğu esnek yapısıyla bükülme hareketlerini algılayarak buna göre işlem yapıyor.

Teknolojinin her geçen gün gelişmesi ile birlikte akıllı telefonlara farklı özellikler eklenmekte.Firmalar kullanıcı istekleri doğrultusunda her gün farklı bir özellik ile karşımıza çıkmakta.

Çinli firma tarafından geliştirilen AUO pazarında pek de duyulmamasına rağmen Touch Taiwan 2015 etkinliğinde tanıtımını gerçekleştirdiği AUO bükülebilen telefonu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumda.

ve 'un bükülen telefonları ile gündemden düşmemesine karşılık AUO ile bu bükülme işlemini çok kullanışlı hal alabiliyor. AUO esnek yapısı ile bükülmenin yönünü, şiddetini ölçerek bunu ileten sensörler yardımıyla telefona farklı özellik katmış durumda.
5 inç'lik ekrana sahip olan AUO telefona yerleştirilmiş olan 6 farklı sensör yardımıyla 6 farklı açıda bükülerek bu işlemleri telefon ekranına yansıtmakta.Şimdilik sadece etkinlik amaçlı prototipi yapılmış olan AUO'nun satışa farklı bir modeli ile kullanıcı beğenisine sunulabilir.

Kaynak :
 


Üst Alt