Atrix Rom Backup alma anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
    Konu Sahibi
Atrix Rom Backup alma anlatım
Kolay gelsin ben bu konuyu çok rom değiştirdiğim için bizden sonrakiler için faydalı olmak için anlatıyorum. Eğer rom indirdiniz ancak kendi romunuzu kaybetmek istemiyorsanız yedeğini alın.Size nasıl yapılacağını anlatım;

1.Yöntem : İlk olarak telefonu Recovery Modunda açıyoruz (Kapama tuşu+Ses kısma tuşu) daha sonra bu menüde 'Backup and restore'ye geliyoruz ordanda 'backup' u seçiyoruz yaklaşık 5 dk lık bir işlem yapıyor bu şekilde Rom yedeğini alıyoruz. Bundan sonra istediğiniz romu rahatlıkla yükleyebilirsiniz
.
Tekrar romu yüklemek için aynı menüden Restore diyorsunuz ve romu seçip yüklüyorsunuz.

2.Yöntem:Rom Manager Pro ise ordan yapıyorsunuz aynı şekil orda Backup var ordan seçip isim girip yedek alıyorsunuz ve tekrar beğenmezseniz yüklüyorusunuz.

Uyarı !!! : Bu işlemleri yaparken hafıza kartını kesinlikle çıkartın

Ss eklemeye çalışcam herşey için teşekkürler inşallah yardımcı olmuşumdur.

• Beğen
Tepkiler: cemalben1 ve ney27

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
bnimde aklımda olan ve paylaşmak istediğim bi konuydu bu tşk emeğin için ..

ney27

Üye
Kolay gelsin ben bu konuyu çok rom değiştirdiğim için bizden sonrakiler için faydalı olmak için anlatıyorum. Eğer rom indirdiniz ancak kendi romunuzu kaybetmek istemiyorsanız yedeğini alın.Size nasıl yapılacağını anlatım;

1.Yöntem : İlk olarak telefonu Recovery Modunda açıyoruz (Kapama tuşu+Ses kısma tuşu) daha sonra bu menüde 'Backup and restore'ye geliyoruz ordanda 'backup' u seçiyoruz yaklaşık 5 dk lık bir işlem yapıyor bu şekilde Rom yedeğini alıyoruz. Bundan sonra istediğiniz romu rahatlıkla yükleyebilirsiniz
.
Tekrar romu yüklemek için aynı menüden Restore diyorsunuz ve romu seçip yüklüyorsunuz.

2.Yöntem:Rom Manager Pro ise ordan yapıyorsunuz aynı şekil orda Backup var ordan seçip isim girip yedek alıyorsunuz ve tekrar beğenmezseniz yüklüyorusunuz.

Uyarı !!! : Bu işlemleri yaparken hafıza kartını kesinlikle çıkartın

Ss eklemeye çalışcam herşey için teşekkürler inşallah yardımcı olmuşumdur.

yararlı olmuş teşekkürler
yalnış anlamayın ama bu forumda atrix kullanan veya atrix kullananlar için bir şeyler paylaşan üçümüz varız herhalde

cihan83

cihan83

Üye
ya bu hafıza kartını kesınlıkle cıkarın yazmısın dahılı hafızayamı yuklenece yedek format atınca gıder onu pc kaydetmek lazım dımı

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
    Konu Sahibi
yararlı olmuş teşekkürler
yalnış anlamayın ama bu forumda atrix kullanan veya atrix kullananlar için bir şeyler paylaşan üçümüz varız herhalde

Olsun bizde birbirimize paylaşırız sorun yok ben memnunum :)

• Beğen
Tepkiler: ney27

ney27

Üye
Olsun bizde birbirimize paylaşırız sorun yok ben memnunum :)
:oke:

- - - Eklendi - - -

ya bu hafıza kartını kesınlıkle cıkarın yazmısın dahılı hafızayamı yuklenece yedek format atınca gıder onu pc kaydetmek lazım dımı
su ana kadar hiç backup olayına girmedim programların wipe yapınca silinir diye korkuyorsan programları titanıum backup ile sd karda yedekle eger tekrar geri yükleme istediginde titanıum backup ile geri yüklersin

- - - Eklendi - - -

:oke:

- - - Eklendi - - -

su ana kadar hiç backup olayına girmedim programların wipe yapınca silinir diye korkuyorsan programları titanıum backup ile sd karda yedekle eger tekrar geri yükleme istediginde titanıum backup ile geri yüklersin bu titanıum backup ile geri yükleme olayında geri yüklediğin programları sadece backup yaptıgın roma uygulayabilirsin çünkü romlar farklı android versiyonu üzerine kurulu olabilir cm7 türev leri orjinal rom gibi 2.3-- cm10 ise jb versiyonunu içeriyor ....

• Beğen
Tepkiler: BatuhanOzalp77
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt