Atletico'dan futbol dersi . A.madrid 2 - Barcelona 1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Atletico'dan futbol dersi . A.madrid 2 - Barcelona 1
Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Atletico Madrid, Avrupa'nın en formda gekibi Barcelona'yı 2-1 mağlup ederek temsilcimize perşembe akşamı oynanacak maç öncesi adeta gözdağı verdi. Barca ise namağlup ünvanını Vicente Calderon'da bıraktı.



Zorlu maça birçok eksikle başlayan Barcelona, mücadelenin ilk dakikalarında orta sahanın önemli ismi Ketia'yı da kaybetti. Ev sahibi, 9. dakikada yakaladığı kontratak sonucunda Forlan ile 1-0 öne geçti. Madrid ekibi 23. dakikada Simao'nun mükemmel golüyle farkı ikiye çıkardı. Barca, bu gollere Ibrahimovic ile cevap verse de mücadele 2-1 Atletico'nun üstünlüğüyle sona erdi. Barca, böylece sezonun ilk mağlubiyetini almış oldu ve Real ile arasındaki puan farkının 2'ye inmesini engelleyemedi. Atletico ise Galatasaray ile oynayacağı maç öncesi moral kazandı.


Barcelona yı yenen takım , Galatasaray karşısında ne yapar , orasını kestiremiyorum açıkcası ...
İzledim , takım , taraftar mükemmel gerçekten ..
 


tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
diego forlan beğendiğim bir oyuncu fenerbahçeye alınmasını isterdim
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Orta sahada asunçao diye bir oyuncu var , Aman Allahım .. Mükemmel bir oyuncu . Hızlı , mücadeleci . Çok hoşuma gitti ..

Diego Forlan , Aguero ve arkalarında Reyes ve Simao gibi süperstarlar olunca , takım gerçekten müthiş bir ivme kazanıyor bir anda .. A.madrid bu taraftarıyla , oyunuyla aynı tempo da oynarsa , Galatasaray ın işi gerçekten çok zor.
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
atletico madrid ofansı çok iyi yani bu takıma defans yaparsa gs hayalkırıklıgına uğrar ancak 11 kisi saldırıp 11 kisi defans yaparsa yani takım halinde birde dedigin gibi orta sahası mükemmel orta sahada tam bir çarpışma olucak Bakalım sonuç Nasıl olucak avrupada türk takımlarının Başarılı olması lazım ülke puanımız Çok düştü son 2 senedir inş gs iki maçıda kazanır
 
arslansem

arslansem

Üye
Maçı canlı izledim.Rakibimizin işi zor.Önce Barcelona sonra Galatasaray.Bir haftada iki dev :ehe

Barcelonanın maçlarını genelde takip ederim ntvde ve ntvsporda.Bu sene ilk kez bu kadar kötü gördüm.Ki sonuç olarak ilk yenilgilerini aldılar.Yalnız bunda eksikliklerin de payı büyüktü.Henry,Pique,Dani Alves gibi olmazsa olmazlar yoktu ve Jeffren,Bartra gibi isimlerini yeni duyduğum oyuncular sahadaydı.
Barcelonayı yenmek tabii ki küçümsenecek bi durum değil.Takımın Barcelona yı yenmek için çok organize olduğu açıkça belliydi.Kaldı ki Reyes ve Simao defansa çok iyi yardım ettiler kanatta olmalarına rağmen.Ortada Agüero ve önünde Forlan gerçekten tırsılacak futbolcular :) işimiz gerçekten çok zor.Özellikle deplasmanda..
Bu galibiyet inşallah rehavet yaratır :hmmm
2 ay önce eşleştiğimizde o günün şartları önemli demiştim.Şartlar;eksiklerimiz ve rakibin form grafiğinin artması yüzünden maalesef ki aleyhimize şu an...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
441
ANIL
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
502
Doğuş Pertez
Kingmortall
Cevap
2
Görüntüleme
496
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
471
jojo_va
Haydar
Cevap
11
Görüntüleme
472
codblackops2


Üst Alt