Asus'tan Yeni Eee Netbook

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Asus'tan Yeni Eee Netbook
Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Asus, yeni Eee Netbook'u 1002HA'yı piyasaya sürdü. Peki 1002HA'nın can alıcı özellikleri neler?
Batarya ile yalnızca 1.2 kg ağırlığında ve sadece 1 inç kalınlığında olan Eee PC 1002HA, öncelikle mobil kullanıma önem veren kullanıcılara hitap ediyor. LCD ve palm rest bölgesinde kullanılan alüminyum alaşım, netbook'u hem sağlam hem de hafif kılıyor.
Ekstra Özelliklerle Dolu Yeni Mobil Dostunuz
Yeni Eee Netbook'un 10 inç LED aydınlatmalı ekranı (1024 x 600 piksel) parlak ve yüksek kontrastlı görüntü sağlıyor ve daha az güç tüketiyor. Standart bir klavyenin %92'si kadar olan boyutuyla kullanıcısına kullanım kolaylığı sunuyor. 1.3 megapiksel yerleşik web kamerası ve dijital mikrofonu ile her yerde, her an mobil video konferans yapılabiliyor. Bluetooth olanağı sunuyor. Eee PC 1002HA'nın MMC, SD, Memory Stick ve MS-PRO medya formatlarını okuyabilen yerleşik 4'ü bir arada kart okuyucusu ile çeşitli depolama medyası yazılıp okunabiliyor.
Akıllı Güç Yönetimi Özelliği

Eee PC 1002HA, Power4 Gear Hybrid uygulaması ile Energy Processing Unit'ten oluşan Super Hybrid Engine'e sahiptir. Power4 Gear Hybrid, kullanılan işlemlerle ilgili tercihlere göre gücu dağıtıp, kullanır. İki adet yüksek kapasiteli 4200mAh pile sahip özel yapım polimer bataryası ile Eee PC 1002HA, kullanıcılara, prize takılı olmadan 5 saate kadar kullanım süresi sağlar.
Kablosuz Bağlantı

Eee PC 1002HA, kullanıcıların İnternet'e ve kablosuz cihazlara her an bağlı kalmalarını sağlar. Bluetooth desteğinin yanısıra 802.11g standardından 6 kat daha yüksek hızlı bağlantı olanağı sağlayan 802.11n kablosuz bağlantı standardı gibi en yeni kablosuz teknolojileri içerir.


SDN -
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt