Asus ZenFone 4 Akıllı Telefonlar Mayıs Ayında Satışa Çıkacak

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Asus ZenFone 4 Akıllı Telefonlar Mayıs Ayında Satışa Çıkacak


Tayvan merkezli üretici Asus, 2016 yılında ciddi oranda ZenFone 3 akıllı telefonu satmasına rağmen, şirket 2016 yılının ilk üç çeyreğinde hala para kaybetmeye devam etti. Asus sadece dördüncü çeyrekte bir dönüş yapmayı başardı ancak bu kar, ilk üç çeyrek zararını karşılamak için yeterli olmadı
Asus, 2015 yılında 20.5 milyon adet ZenFone akıllı telefon satışına imza atmıştı. Şirketin akıllı telefon satışları geçen yıl birkaç milyonluk düşüş yaşadı ve akıllı telefon satışları 17.5 milyon adet olarak gerçekleşti. İyi haber şu ki, ZenFone 3 Zoom ve ZenFone AR'ın şirketin karlarını artırmaya yardımcı olacağından yola çıkılarak, mobil cihaz üreticisinin 2017 yılının ilk yarısı için oldukça sağlam bir yol haritası olduğu düşünülüyor.

Tayvanlı üretici Asus'un ana vatanındaki tedarik zinciri kaynaklarından alınan bilgilere göre Asus ZenFone 4 akıllı telefon serisi Mayıs ayında gün yüzüne çıkacak. ZenFone 3 serisi telefonlardan daha iyi donanım özelliklerine sahip olacakları ve daha fazla satış noktası ile tüketicilere ulaşacakları dışında Asus ZenFone 4 serisi hakkında çok fazla detay bilinmiyor.

Tam olarak yeni ZenFone 4 akıllı telefonların ne zaman duyurulacağı belli değil, ancak Asus'un Şubat ayı sonlarında Mobil Dünya Kongresi'nde bir duyuru yapması mantıklı olacaktır. Bu da demektir ki şirketin Asus ZenFone 4 serisini duyurdular sonra satışa sunmak için bir kaç ay zaman olacak.
 


Üst Alt