Açıklama: Merhaba arkadaşlar bu sefer "Asphalt 7 Heat v1.0.4" adlı oyuna el attım ve Türkçeleştirdim. Umarım beğenirsiniz.Tabi ki tamamen Türkçe olmuyor. < Resmi açmak için tıklayın > Not: Oyunu test edemedim,cihazım kaldırmıyor.(Umarım sorunsuzdur) < Resmi açmak için tıklayın > LİNKLER: Apk:İNDİR (6 MB) Hotfile Data: HD:İNDİR(872 MB) direk link LİTE:İNDİR(442 MB) direk link < Resmi açmak için tıklayın > < Resmi açmak için tıklayın > < Resmi açmak için tıklayın > < Resmi açmak için tıklayın > < Resmi açmak için tıklayın > < Resmi açmak için tıklayın > < Resmi açmak için tıklayın > Yazan: kafffkefff
Eğer data'lardan bahsediyorsanız: Sd kartın içerisinde gameloft diye bir klasör olmalı onun içine atılacak.(Sanırım )
ya bi yapamadım sunu data dosyası sd karta atında doluyor . Hafıza kartına atıncada okuyamıyor lütfen bu oyunLa iLgiLi yardım edebiLcek varsa özelden veya burdan msj bıraksın . Bir proqram bir cağre lütfen :!
keşke her oyunda kendi türkce dil seceneği olsa her türlü android oyunda ilk ingilizce sonra fransızca ndden trkce olmuyorsa ?? İos da var heralde