Aslandan yepyeni bir sayfa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yuubi

Üye
    Konu Sahibi
Aslandan yepyeni bir sayfa
Yönetimi protesto eden taraftarlar, Eric Gerets’e ise büyük sevgi gösterisinde bulundu

Aynı şekilde karşılık verdi
Florya’da ilk kez takımın başında sahaya çıkan Gerets, taraftarların sevgi gösterilerine aynı şekilde karşılık verirken, yardımcısı Stumpf’un yaptırdığı koşu ve kültür fizik hareketlerini uzaktan izledi. Ümit Karan ile yeni transferler Ragıp ve Altan’ın da yer aldığı antrenmana düğün izni alan Volkan, Song, milli takımıyla özel bir turnuvaya katılan Mondragon, Türkiye’ye salı günü döneceği açıklanan Conceiçao, perşembe gününe kadar izin alan Necati ile kendisine kulüp bulması istenen Saidou katılmadı.

Futbolculardan ilk mesajlar
Çalışma sonrası futbolcular yeni sezonun ilk mesajlarını yolladı... Hasan Şaş: Geçen sezonun herşeyini üzerimizden atmalıyız. Kendi elimizle şampiyonluğu kaptırdık. Hocanın kafasındaki oyun planını bilmiyorum ama ne görev verirse elimden gelenin en iyisini yapmak için çabalarım. Cihan: Galatasaray yine hem Avrupa’da hem de ligde en üstü zorlayacaktır. Zirveye çıkmak için herşeyi yapacağız. Ümit Karan: Geri döndüğüm için gerçekten çok mutluyum. Ankara’da olduğum dönemde Galatasaray’ın değerini daha iyi anladım.

Protesto!
Ribery’nin Marsilya’ya gidişi, Bülent’e jübile teklif edilmesi ve henüz yıldız bir oyuncu alınmaması nedeniyle tepkili olan taraftarlar, sezonun ilk idmanında yönetimi hedef aldı. Çalışmanın ilk beş dakikalık bölümünde sessiz kalarak tepkilerini ortaya koyan Sarı-Kırmızılılar, Korkmaz’a da destek vererek, “Kaptan devam, yönetime jübile” yazılı pankartı tribüne astı. Sezon açılışına katılmayan Bülent’in, hafta içerisinde İstanbul’a gelmesi ve sportif direktör Tulun’la görüşmesi bekleniyor.
 
Caine

Caine

Üye
abi bunlar kaç ay öncenin konuları yaww. aklım karıştı ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt