'Aslan'a uzaklar göründü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
'Aslan'a uzaklar göründü


Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Galatasaray, New York’a davet edildi. Cim-Bom teklifi kabul ederse hatırı sayılır bir ücret de alacak.

Galatasaray'ın uzun süren suskunluğunun ardından Süper Lig'de şampiyonluğun bir numaralı favorisi haline gelmesi, dünyadaki popülaritesini de artırdı. Bunun son örneği de yapılan önemli bir davet ile ortaya çıktı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Türk-Amerikan İş Derneği, Galatasaray'ı 10 günlük kamp için New York'a davet etti. İki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için büyük çaba sarfeden derneğin, Galatasaray'ın tanınırlığından yararlanmak istediği belirtildi.

Yaz döneminde gerçekleşmesi planlanan 10 günlük kamp için sarı-kırmızılıların, hatırı sayılır bir ücret de alacağı bildirildi. Galatasaray'ın, ABD turnesinde çeşitli hazırlık maçları oynayacağı ve bazı etkinliklere de katılacağı dile getirildi.

İLİŞKİLER YUMUŞAYABİLİR

Cim-Bom'un, ABD'ye davet edilmesinde, İsrail lobisinin de etkili olduğu ve girişime destek verdiği öğrenildi. İsrail'in kurucusu ve ilk devlet başkanı olan Davit Ben Gurion'un, Galatasaray Lisesi mezunu olması nedeniyle sarı-kırmızılı kulübe karşı sıcak bir yaklaşım içinde olduğu bildirildi. Ayrıca Galatasaray'ın bu organizasyonu ile Türk-İsrail ilişkilerinde de yumuşamayı sağlayabileceği savunuldu.

Türk-Amerikan İş Derneği'nin yaptığı davete şimdilik olumlu yanıt veren sarı-kırmızılıların son anda bir pürüz olmazsa yaz kampı sırasında ABD'ye gideceği ve kamp yapacağı belirtildi.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
331
Doğuş Pertez
mürteza16
Cevap
5
Görüntüleme
403
Murat Alper
Cevap
2
Görüntüleme
578
-India-
Cevap
0
Görüntüleme
501
-India-
India
Cevap
0
Görüntüleme
325
India


Üst Alt