Aslan stoperini buldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
    Konu Sahibi
Aslan stoperini buldu!
Defansa takviye yapmak için yabancı arayışlarını sürdüren Galatasaray, aradığı ismi Almanya'da buldu. Sarı-Kırmızılılar Portekiz Milli Takımı'nın deneyimli oyuncusuyla ön sözleşme imzaladı.
19.7.2008



Galatasaray'da uzun süredir süren stoper arayışı son buldu. Sarı Kırmızılılar Alman medyasında çıkan haberlere göre dün Stuttgart takımının Portekizli milli savunma oyuncusu Fernando Meira'yla anlaştı. Teknik Direktör Skibbe'nin de onay verdiği oyuncu için kulübüne 3 milyon Euro bonservis bedeli teklif eden Galatasaray'ın, futbolcuyu önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek imza atacağı bildirildi. Stuttgart'tan ayrılmak isteyen Meira'ya yıllık 3 milyon Euro teklif eden Sarı-Kırmızılılar'ın, tecrübeli oyuncuyla 2011 yılına kadar ön protokol yapıldığı öğrenildi.
.30 yaşında ve 1.90 boyunda olan Meira, 2002 yılından beri Almanya Birinci Ligi Bundesliga’nın köklü ekiplerinden Stuttgart’ta forma giyiyor. Meira aynı zamanda 2 sezondur takımında kaptanlık yapıyor. Savunmanın ortasında görev yapan Portekizli, gerek görüldüğünde sağ bek mevkinde de oynayabiliyor.
Öte yandan Fernando Meira'nın İntertoto Kupası ’nda Ramenskoje’ye karşı bir maç yapacak olan VFB Stuttgart takımıyla birlikte Rusya ’ya gitmediği bildirildi.
Fanatik
 


qurbuz

qurbuz

Üye
hayırlı olsun
 
@slantürk

@slantürk

Üye
işşallah:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt