Aslan iki koldan saldırıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Aslan iki koldan saldırıyor
Aslan iki koldan saldırıyor


F.Bahçe’nin de peşinde olduğu Sercan için Bursaspor’a, Aydın, Necati, Mehmet Güven, Volkan artı 2 milyon Euro önerilecek.


Rijkaard’ın talebi üzerine solbek mevkisine de takviye kararı alan sarı kırmızılılar, haftaya Caner için Moskova’ya gidecek.
BİRBİRİ ardına yaptığı flaş transferlerle dikkati çeken G.Saray, şimdi de iki genç yıldızın peşine düştü. Sarı kırmızılılar, Bursasporlu Sercan Yıldırım ve CSKA Moskovalı Caner Erkin’i de renklerine bağlayarak transferi kapatmayı planlıyor.
Teknik direktör Frank Rijkaard’ın talebi üzerine forvet mevkisi için oyuncu arayan futbol komitesi sorumlusu Haldun Üstünel, yaklaşık bir ay önce Hollandalı çalıştırıcıya Sercan Yıldırım’ı önerdi. Ancak Rijkaard, hem maliyetinin yüksek olması hem de futbolcuyu yeterince tanımamasını gerekçe göstererek Sercan’ı istemedi. Ancak, 19 yaşındaki forvetin geçen hafta Bursaspor formasıyla Kasımpaşa ve bu hafta içinde de A Milli Takım formasıyla Ukrayna karşısında sergilediği mükemmel oyun Frank Rijkaard’ın kararından dönmesini sağladı.
Önce babasıyla görüşüldü
Ukrayna-Türkiye karşılaşmasını izledikten hemen sonra yönetici Haldun Üstünel’i arayan Hollandalı çalıştırıcı, “Haklıymışsınız. Sercan gerçekten büyük yetenek. Çok süratli, seri, ayaklarına hakim ve çok akıllı. Alınırsa bizim için harika olur” dedi. Üstünel bunun üzerine, Sercan Yıldırım’ın babası Kenan Yıldırım ile önceki gün İstanbul’da bir araya gelip, oğlunun Galatasaray’a gelip gelemeyeceğini sordu. Kenan Yıldırım’dan olumlu sinyaller alan Haldun Üstünel, birkaç gün içinde de Bursasporlu yöneticilerle buluşup, bonservis pazarlığı yapacak.
G.Saray Yönetimi’nin, F.Bahçe’nin de transfer listesinde yer alan Sercan Yıldırım için Bursaspor’a Aydın Yılmaz, Necati Ateş, Mehmet Güven, Volkan Yaman artı 2 milyon Euro teklif edeceği belirtildi. Bu arada Sercan’ın menajeri Efgan Erciyas, futbolcuya Galatasaray’dan başka talipler de olduğunu belirterek, “Sercan için karar Bursaspor Yönetiminin” dedi.
Volkan-Alparslan yetersiz
Frank Rijkaard, yönetici Haldun Üstünel ile yaptığı görüşmede, Sercan Yıldırım’ın dışında sürpriz bir talepte daha bulunup, üç futbolcunun yer aldığı solbek mevkisine takviye yapılmasını istedi. Volkan Yaman ve Alparslan Erdem’i yetersiz bulan Hollandalı teknik adam, “Solbekte Hakan Balta dışında Galatasaray’ın yükünü taşıyacak oyuncu yok. Volkan ve Alparslan aradığım niteliklere sahip değil. Hakan Balta’ya alternatif olacak iyi bir solbek almalıyız” dedi. Haldun Üstünel bunun üzerine Rijkaard’a, “Bu saatten sonra yabancı alamayız. Solbek için en uygun isim CSKA Moskova’da forma giyen Caner Erkin. Olur derseniz hemen görüşmelere başlarız” cevabını verdi.
CSKA’da mutlu değil
Rijkaard’ın olumlu yanıt vermesi üzerine Caner Erkin’in transferi için çalışmalara başlayan Haldun Üstünel’in, önümüzdeki hafta Rusya’ya giderek CSKA Moskova yöneticileriyle masaya oturacağı öğrenildi.
CSKA Moskova’da, teknik direktör Arthur Zico ile arası iyi olmayan ve bir dönem kadro dışı kalan Caner, 17 haftası geride kalan Rusya Ligi’nde sadece 7 maçta oynayabildi. Genç futbolcu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, CSKA Moskova’da mutlu olmadığını belirtip, ayrılmak istediğini dile getirmişti.
 


<~STaT!c-X~>

Üye
Aydın kalsında diğerleri gitsin.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bence 4 futbolcuyu kayıp etmesin.
 
ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
bencede aydın dışındakiler gitsede büyük bir kayıp olmaz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

India
Cevap
1
Görüntüleme
350
arslansem
Bozkurt_28
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
353
Bozkurt_28
DiaBLoS
Cevap
4
Görüntüleme
500
Mert


Üst Alt