Aslan 1. viteste

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Aslan 1. viteste
Turkcell Süper Lig'de geçen hafta Kayserispor ile berabere kalan Galatasaray, bu kez sahasında Antalyaspor'u geçemedi. Sarı kırmızılılar, böylece bu sezon sahasında ilk puanını kaybetmiş oldu.




Ali Sami Yen'deki mücadeleye hızlı başlayan Galatasaray, 11. dakikada güzel bir atakla golü buldu. Arda ceaza sahasına giren Aydın'ı gördü. Genç futbolcunun içeri çevirdiği topa dokunan Nonda takımını 1-0 öne geçirdi. Galatasaray, ikinci golü ararken, topu kalesinde gördü. 26. dakikada Uğur'un kullandığı serbest vuruşta Ngwenya bomboş durumda kafayı vurdu ve skora dengeyi getirdi. Sarı kırmızılılar, kalan dakikalarda başka gol bulamadı ve maç 1-1 sona erdi.


:):):):)
 


Sergio_Aguero

Sergio_Aguero

Üye
yenilmezlik armada :oke:
 
arslansem

arslansem

Üye
Hepsi müthiş mücadele etti.Takım kendine gelmiş vaziyette ve taşlar oturmuş gözüktü.Tek sorunumuz bol gol pozisyonuna giremeyişimiz.Ömer Çatkıçı tebrik ederim en az 5 net gol pozisyonu çıkardı.Antalyaspor mücadelesiyle 1 puanı haketti ama biz de 3 puanı hak etmiştik.Olmadı gerçekten yazık oldu ama böyle oynadıkları ve sahada gezinmeyip mücadele ettikleri sürece sorun yok :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
454
Kingmortall


Üst Alt