şube den alınacakSevk Kağıdı Çıkıyor Mu E Devletten? Baktınmı Hiç? Eğer Oradan Çıkıyorsa Alabilirsin Direk.Kare Kodlu şekilde Onunla Biliğine Katılış Yapacaksın.Yoksa Alamazlar.Örnek Varsa Gönder Bakayım Sevk Tarihi ve Katiliş Tarihi Yazar Ona Göre Son Katılış Tarihin Yazar Orada.
Tecil Varmı Yok Mu? Tam Olayı Anlamadım Askere Gideceksin Ama Kağıdın Mı Yok Elinde Yoksa Tecilin Bitti Bir İşlem Mi Yapmadın?şube den alınacak
asal sevk başvurusu yap falan diyor o ne
tecil falan çoktan bitti e devletten sülüs Alcam tamam ✓Tecil Varmı Yok Mu? Tam Olayı Anlamadım Askere Gideceksin Ama Kağıdın Mı Yok Elinde Yoksa Tecilin Bitti Bir İşlem Mi Yapmadın?
Yani Askerliğini Nerede Yapacağına Dair Değil Mi Tamam Şubeye Gitmen Gerek Yok 1 2 Hafta Kala Zaten Sistemden Çıkartabilirsin Şube İle İşn Yoktecil falan çoktan bitti e devletten sülüs Alcam tamam ✓
kağıdı aldımYani Askerliğini Nerede Yapacağına Dair Değil Mi Tamam Şubeye Gitmen Gerek Yok 1 2 Hafta Kala Zaten Sistemden Çıkartabilirsin Şube İle İşn Yok
Kalırsan Ki Kalmanı Önermem Diş Kaynaktan Başvurmak En İyisi.Kalma Olayı Biraz Değişik.Bide Acemilikte Düşeceğin Yere Göre Alacağın Eğitimde İçinden Geçecekleri İçin Bence İstemeyebilirsinkağıdı aldım
almadan önce soru sordu
komando subay
astsubay falan
sözleşmeli er
komando subay seçtim ama olamıyor musum lise mezunu olduğum için sözleşmeli er falan birşey olabiliyorum galiba askerde kalırsam
vazgeçtim 500 tane şınav falan uğraşamam 2 seneden beri yatıyomKalırsan Ki Kalmanı Önermem Diş Kaynaktan Başvurmak En İyisi.Kalma Olayı Biraz Değişik.Bide Acemilikte Düşeceğin Yere Göre Alacağın Eğitimde İçinden Geçecekleri İçin Bence İstemeyebilirsinLise Dengi Uzman Çavuş Olabilir veya Söz Er. Min Astsubaylıktan Başla Derim Uzmanlık Sıkıntı