artık yardımcı olacak biri çıksın lütfen....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rvnant3450

Üye
    Konu Sahibi
artık yardımcı olacak biri çıksın lütfen....
arkadaşlar bu foruma açtıgım ilk konu degil ama kimse yardımcı olmuyor . Htc ıncredible S telefonum var takas ile aldım ama telefon rootluymuş telefonu el ile güncelleyemiyorum 2.3.5 var üzerinde şu anda ayarlar>telefon hakkında bölümünde yazılım güncelleştirme diye herhangi birşey yok bunu getirmek istiyorum telefonumu el ile güncellemek istiyorum ama tam olarak nasıl yapacagımı bilmiyorum bir kaç arkadaş stock roma dönmen gerekir dedi bana stock rom olarak bu linki verdiler indirdim ama ne yapacagimi bilmiyorum dogrumu bu link benim istedigimi yapacakmı gold card yapman gerekir dediler onu ben bi şekilde kendi çabamla bu linkte buldum ama ne kadar dogru ne kadar yanlış bilmem bide telefonunu s-off yap dediler ama bunu nasıl yapacagımı bulamadım ve bunların hepsini hangisi sırayla ve nasıl yapacagımı bilmiyorum birisi lütfen yardımcı olsun telefonumu 4.0.4 güncellemek istiyorum arkadaşlar lütfen.
 


Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
hocam ilk olarak kimse yardımcı olmuyor demeniz yanlış. size bu linkleri bizzat ben verdim. özel mesaj yoluyla.

soruna gelince, bu sorunun cevabını herkes bilemeyebilir. ancak bunu araştırarak hatta yabancı forumlardan bile bulabilirsiniz. zamanım olsaydı kendim bizzat yardımcı olurdum.
 

rvnant3450

Üye
    Konu Sahibi
tam anlamıyla yardımcı olan yok diye kastedmiştim , dogru siz verdiniz . araştırıyorum ama bi türlü bulamadım xda sitesini önerdiler ama yabancı oldugu icin tam anlamıyla anlamıyorm
 
aykutozkann

aykutozkann

Üye
sayfasından üst kısımda yer alan seçimleri ayarlayarak telefonuna kurulabilen uygun bir güncelleme versiyonu bulabilirsin diye düşünüyorum..
 

rvnant3450

Üye
    Konu Sahibi
carrier tam olarak ne oluyor kardeşim tavsiyen için teşekkür ederim
 
aykutozkann

aykutozkann

Üye
tam bilmiyorum o ayrımların ne işe yaradığını ben desire s için HTC seçtim ve 1 aydır 4.04 kullanıyorum hiçbir sorun yok
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt