Arroyo'da Mutlu Son !

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arroyo'da Mutlu Son !
Galatasaray Medical Park Carlos, Arroyo transferinde mutlu sona ulaştı. Beşiktaş Kulübü Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer, Sarı-Kırmızılı kulüp ile 420 bin dolar bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardıklarını açıkladı.


Beşiktaş Kulübü Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer, NTV Spor'a Carlos Arroyo transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
"Galatasaray ile anlaşmaya vardık" diyerek sözlerine başlayan Sözer, "420 bin dolar karşılığında Galatasaray ile anlaştık. Carlos Arroyo zaten Mayıs ayında boşta kalacaktı, 4-5 ay kayba uğramamak için, Beşiktaş'ın menfaatlerini düşünerek bu fiyata el sıkıştık. Hocamıza Arroyo'yu teklif ettik, ama o mevkide çok oyuncumuz olduğundan sıcak bakmadı. Hocamız 4 numaraya ihtiyacımızın olduğunu söyledi, yönetim olarak o konuda çalışmalarımız devam ediyor. Olimpiakos maçından sonra transferi açıklayabiliriz" diye konuştu.
"Arroyo Galatasaray formasıyla Beşiktaş'a karşı oynayabilecek mi?" sorusuna ise Abdullah Sözer, "Bize karşı oynatırlarsa ekstra bir ücret alacağız" ifadelerini kullandı.
Porto Riko'lu yıldızın yeni yılın ilk günlerinde İstanbul'a gelmesi ve yeni takımıyla çalışmalara başlaması bekleniyor.







 


Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Miami'den Galatasaray'a uzanan bi hikaye. Hayırlı olsun :)
 
Kerim.

Kerim.

Üye
İyi oldu bende:)
 


Üst Alt