Arroyo Maccabi'de..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Arroyo Maccabi'de..
NBA'den Avrupa'ya transfer olan oyunculara bir yenisi daha eklendi. Son olarak Orlando Magic'te oynayan Porto Riko'lu Carlos Arroyo, İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv ile anlaştı. Kulüp tarihinin en pahalı transferi olan Arroyo, profesyonel kariyerinde ilk kez NBA haricinde bir ligde oynayacak.




Geçtiğimiz yılın Euroleague finalisti Maccabi Tel Aviv, Orlando Magic'ten Carlos Arroyo ile anlaşarak oyun kurucu arayışlarına son verdi.

Arroyo, daha önce Jason Williams, Earl Boykins ve Willie Solomon gibi isimleri gündemine alan İsrail ekibindeki yedinci yabancı oldu.

ABD'deki Florida International Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra profesyonel kariyerinin tamamını NBA'de geçiren Arroyo, yıllık 2.5 milyon dolarlık ücretiyle kulüp tarihinin en pahalı ismi oldu. 29 yaşındaki basketbolcu, NBA'de Toronto Raptors, Denver Nuggets, Utah Jazz, Detroit Pistons ve Orlando Magic formaları giymişti.

Sarı-mavililerin antrenörü Effie Birenboim yüksek maliyetine rağmen Carlos Arroyo ile imzaladıkları için mutlu olduğunu belirtirken, dünyanın en üst seviyesindeki oyuncularından biri olan Porto Riko'lunun aynı zamanda doğuştan bir lider olduğunu da sözlerine ekledi.

Olympiakos ile 3 yıl için 21 milyon dolarlık sözleşme imzalayan Josh Childress'ın önderliğini yaptığı NBA'den Avrupa'ya transfer trendini takip eden oyuncular arasında Nenad Krstic, Bostjan Nachbar, Carlos Delfino, Jorge Garbajosa, Primoz Brezec ve Juan Carlos Navarro bulunuyor.
 
schumici

schumici

Üye
arroyo çok sağlam bi oyuncu. maccabi şampiyonluk için çok önemli bi adım attı
 

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
531
DiaBLoS
>>impacter<<
Cevap
3
Görüntüleme
564
>>impacter<<
SucX
Cevap
0
Görüntüleme
619
SucX
Atakan
Cevap
2
Görüntüleme
429
jamone1


Üst Alt