Arkadaşlar Sorunum Var Lütfen YARDIM...!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

potman55

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Sorunum Var Lütfen YARDIM...!!!
5800 kullanıcısıyım burdan herhangi bir cfw yüklüyorum açıklamalarda diyoki e\müsic müzikleri görecek e\image resimeri görecek falan filan bunlara atmasan resimle müziği görmez diyor ben atıyorum bu klasörlere benim galeride görünmeyecek videolarım var görünmesini istemiyorum hafıza kartına yeni klasör açıyorum resimleri videoları buna atıyorum ama yinede galeride gözüküyor ben anlamadım bu işten her cfw de böyle durum oluyor müzikte sorun yok ama resim ve video gözüküyor hafıza kartında ne varsa gösteriyor bunun çözümü nedir? birde ben sadece c6tabanlı orjinal cfw yükleyecem bu durum onda olurmu olursa nasıl yapabilirm deli ediyo bu beni

potman55

Üye
    Konu Sahibi
Ben T.C.K yaptıkları cfw beyenmiyorum favorim Anchor cfw dir şimdide onu kullanıyorum ama bu sorun oluyo çözemedim işte

nasıl halledebilirim bu sorunu

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
o dosyaları gizleme vardı ama hangi dizine atıyorduk unuttum :(

Elfemsi44

Üye
potman. Beğenmiyo olabilirsinde kardeşim. Deme öyle. Adamlar gece gündüz bizim için didinip duruyolar. Yanlış anlama kardeşim beni ama emeğe saygı göstermeliyiz. Ayrıca TCK Ekibi gerçekten iyi çalışmalar yapıyo. Omega olsun, speedy olsun, tck v1 final olsun. Şimdi de tck v1 ultimate final sp2 çıkacak. Dene bence kardeşim :)

---------- Eklendi @ 22:44:26 ---------- Yazıldı @ 22:39:45 ----------

bu arada önerim şu . X plore kur. Görünmesini istemediğin dosyaları. Yani video ve resimleri E/system e at kardeşim. Galeri de asla gözükmez :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yeni klasör oluşturursan istediğin CFW'yi yükle yine resimler galeriden görünür. Galerinin mantığı bu. Ne kadar gözünü kör etsekde belli klasörleri görmeyebiliyor. Sana tavsiyem: TCK'da Gizli klasörünü kullan. Diğer CFW'lerde varsa özel bir klasör onu, yoksa Games işini görür ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt