Arkadaşlar PSP Alıcam yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onur_joker

onur_joker

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar PSP Alıcam yardım lütfen
ya arkadaşlar psp almayı düşünüyorum 3004 e iyi dediler fiyatı 450 ye kadar çıkartabılırım ? bi yardım edin :vur

benhur99

Üye
eğer almadıysan benden tavsiye.almanyadan aldım herneyse.sakın ama sakın versiyonunu 6.xx upgrade etme.çünkü iso veya cso oyun çalıştırmıyor.(hack mevcut değil)

RedColt

RedColt

Üye
psp 3000-3004 al . 5.03 versiyonlu al ugrasma . ben amerikadan aldırdım 250 tl ye felen geldi . şimd isıfırını 450 normal

onur_joker

onur_joker

Üye
    Konu Sahibi
ya sağolun teşşekür ederim aldım psp yi 3004 ü yardım ettiniz iiçin sağolun bilginiz olsun 450 tl ye yanında fifa 2010 veriyolar media markt ta

RedColt

RedColt

Üye
ya sağolun teşşekür ederim aldım psp yi 3004 ü yardım ettiniz iiçin sağolun bilginiz olsun 450 tl ye yanında fifa 2010 veriyolar media markt ta
yalnız dikkat et sakata gelme psp nin versiyonu kaç? 6.00 üstüyse kırılamıyor diye hatırlıyorum. ayrıca 5.03 ise bile orjinal fifa 2021 u çalılştırdıgında senn versiyonunu yükseltmek isteuebilir.. Dikkat et yükseltirse kopya oyun hayal olabilir.

jenahlateem

Üye

al kardeş al benim gibi çantada tutarsın sonraa :):off: ne düşüyo ne iniyor cd sini alsan bi tlf parası koruyucu kapta öyle duruyoo 3004:vur

nums45

nums45

Üye
bence psp almanı önermem ps3 slim veya xbox 360 en iyileri. Zamanında senin gibi psp almaya çalışmıştım
aldım ama kıramadık bir türlü sonra geri iyade etik iyi bir oyun konsolu almak istersen ps3 slim i de seçmeni önermem çünkü ps3 slim daha kırılmadı xbox 360 alabailirsin o kırılıyor ve harika bir görüntü kalitesi var
tabi televizyonunda HDMI girişi varsa xbox 360 ı tv ne bağlarsın xbox 360 slim çıktı fakat o daha kırılmıyor neyse karar senin çok konuştum galiba :D

Lacoste

Lacoste

Üye
inşallah versiyonu 5.03 ten yüksek değildir ama %99 yüksektir benim 3004 psp 5.03 gen-c versiyon süper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt