Arızalı nokia n72 - kargo ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yancı89

Üye
    Konu Sahibi
Arızalı nokia n72 - kargo ücretsiz
Not: telefon şahsıma ait değildir arkadaşımın adına ilanı açtım... bilgilerinize

ürün arızalıdır.. tamirciye getirdim. entegrelerinin bozuk olduğunu söyledi.. yedek parça olarak kullanılabilir..ekranı sağlamdır. bir telefoncu için çok işe yarar parçalar çıkabilir ... hafıza kartı vardır .. imei si kayıtlıdır..

mesajlarınız cevaplandırılacaktır.... hergün kontrol ediyorum..

pazarlık payı vardır ..

fiyat: 65 tl

istenirse güvenli e ticaret şeklindede satarım.. parça çalınması dolayısıyla iade kabul edilmez....

kargo ücretsizdir

turkiminator

turkiminator

Üye
5 tl.

yancı89

Üye
    Konu Sahibi
güncel

futbol123

futbol123

Üye
entegreleri bozukta cihaz çalışıyomu açılıyormu??

yancı89

Üye
    Konu Sahibi
cihaz acılıyor ekran bembeyaz.... acılmasında sorun yok fakat ekran beyaz... sadece ısıklari yanıyor.. kamerası falan sağlam ...

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
5 tl ...

yancı89

Üye
    Konu Sahibi
güncel

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar gereksiz mesaj yazacak olanlar yazmasın. alacak olan alır almayacak olan teklifler atıp durmasın..

turkiminator

turkiminator

Üye
Madem siteye koydun. pazarlık payı var dedin. bizde tekliflerimizi söyluyoruz kardeşim.. neden trip atyıosun ... ??????? !!!! ????? satmazsan al senın olsun....!!!

güncel

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar gereksiz mesaj yazacak olanlar yazmasın. alacak olan alır almayacak olan teklifler atıp durmasın..

yancı89

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım tamam teklif wer de oyuncak telefona bile verilmeyecek teklifler verme... lütfen..

fiyat cok gelir işine gelmez, ilana bakar geçersin..

güncel

turkiminator

turkiminator

Üye
konuyu uzatmayalım.. o zaman sende min limit yazarsın dostum. hadi kolay gele..............

arkadaşım tamam teklif wer de oyuncak telefona bile verilmeyecek teklifler verme... lütfen..

fiyat cok gelir işine gelmez, ilana bakar geçersin..

güncel

feyzo308

Üye
25 tl berim kagO BENDAN:hmmm

yancı89

Üye
    Konu Sahibi
ürün satılmştır

xx_deliman

Üye
10 tl veririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt