Arif Susam - Kimdir Hayatı Biyografisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Arif Susam - Kimdir Hayatı Biyografisi
1956 Elazığ Doğumlu.İstanbul Konservatuarı Klasik Batı Müziği Bölümünde Yatılı Olarak Sekiz Yıl Öğrenim Gördü. Piano, Sibemol Klarnet, Alto Saksofon, Tenor Saksofon Sanatçının Çaldığı Enstrümanlardır.
1977 Yılında Askerliğini Yeniköy Kalender Orduevinde Orkestra Şefi Olarak Yaptı. Askerden Önce Çeşitli Orkestralarda Nefesli Ve Klavyeli Enstrümanlar Çaldı. Füsun Önal, Ersan Erdura, Esin Engin, Ertan Anapa, Nurhan Damcıoğlu Gibi Sanatçılara Eşlik Etti. 1984 Yılında `` Efsane Aşk `` Adlı Albüm Sanatçının İlk Albümüdür.
Bu Güne Kadar 15 Albümü Çıkan Sanatçı 4 Sinema Ve Video Filminde Başrol Oynadı. En Çok Satan Albümü 1984 Yılında `` Yıldönümü `` Bir Milyon İki yüz bin Rak***** Ulaştı. Aynı Zamanda Bu Albüm Sayesinde Arif Susam ` I Tüm Türkiye Ve Yeryüzünde Yaşayan Tüm Gurbetçilerimiz Tanımış Oldu.
1982 Yılında Tarabya`da Tek Başına Pianosuyla Programlara Başladı Ve Köşem Restaurant` Ta Bir Fiil 14 Yıl Program Yaptı. 1980 Yılında Evlendi Ve 2 Erkek Çocuk Sahibi. En Sevdiği Spor Futbol Olan Sanatçı Koyu Bir Galatasaray Taraftarı. 17 Yıldır Cengiz Kurtoğlu İle Çok Samimi Dostluğu Var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt