ares deki sorun

Sponsorlu Bağlantılar

serseri32

serseri32

Üye
    Konu Sahibi
ares deki sorun
bu ares neden bağlanmıyo ve bağlanınca neden download etmiyor?bilgisi olan war mı?

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Ares'i salla bearshare tavsiye ederim free versiyonunu inndir

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bu da bağlanıyor fakat hiçbir fonksiyonu çalıştıramıyorum.. :vur:

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
XXX mı Diyorsun van_hoijdonk kardeşim ?

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Originally posted by PcM@STéR@Oct 24 2005, 11:08 PM
Ares'i  salla    bearshare  tavsiye ederim  free versiyonunu inndir 

<div align="right">[post=198442]Quoted post[/post]</div>
Bu dedi&#287;in program i&#287;renç bi&#351;ey indirdim 2 saat üyelik felan yine en baba AreS ve Kazaa hiç girmeyin bu XXX&#39;ye

symbianboy

Üye
en iyisi imesh kesin dene

ibonline

ibonline

Üye
bunlar ne işe yarar ares bendede var ama bir türlü kullanmadım biri acıklasa iyi eder ;)

husnu

Üye
Originally posted by ibonline@Oct 25 2005, 02:29 AM
bunlar ne işe yarar ares bendede var ama bir türlü kullanmadım biri acıklasa iyi eder ;)
[post=198616]Quoted post[/post]​
ares kazaa gibi programlar p2p denen noktadan noktaya dosya tranferi yapar.ares guzel arama secenegi var ustte ordaki kutuya istedigin resim sarkl video yu yazarsln tum ares kullanlcllarlndan dosyalar gelmeye baslar.transfer seceneginden ulasabilirsin bu dosyalara.hayirli sahurlar

curunan

curunan

Üye
ares kafasına göre bağlanıyor yada bağlanmıyor bende sebebini anlamış değilim doğrusu...

ama kullanışlı kazaa kadar açıklarıda yok virüs olasılığıda düşük...

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Originally posted by ChaLLenGeR+Oct 25 2005, 12:48 AM--><div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Oct 25 2005, 12:48 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-PcM@STéR@Oct 24 2005, 11:08 PM
Ares&#39;i  salla    bearshare  tavsiye ederim   free versiyonunu inndir 

<div align="right">[post=198442]Quoted post[/post]</div>
Bu dedi&#287;in program i&#287;renç bi&#351;ey indirdim 2 saat üyelik felan yine en baba AreS ve Kazaa hiç girmeyin bu XXXe&#39;ye
<div align="right">[post=198561]Quoted post[/post]</div>
[/b][/quote]

üyelik istemiyor

bu arada dedi&#287;im program&#305; hiç kullanmad&#305;n galiba, bence kullan&#305;lmayan &#351;ey

hakk&#305;nda yorum yapmayal&#305;m. yinede idda ediorum XXX
hepsinden hem daha iyi buluyor hemde daha h&#305;zl&#305;

depresif

Üye
Arkadaşlar bu ares olsun e-mule olsun kazaa olsun kullanımının kolaylıklarının yanında birde güvenliğiniizi vede huzurunuzu bozacak bi çok yönü var
Özellikle eski aresçilerden olduğumdan ares ve e-mule üzerine örnekler vereceğim
Areste karşı taraftan çektiğin dosya karşı tarafın insiyatiflerine bağlı adam nickini beğenmedi diye rahatlıkla dosyanı iptal edebiliyor karşı taraftan direk dosya alıcam diye sinirlerini heba ediyorsun bazen de adam sen hiç istemesen bile senle muhabbet etmekte isteyebiliyor hemde areste aldığın yada onda barındırdığın dosyalarla bir yerde direk kamusal alan oluyor bilgisayarın gireni çıkanı belli olmuyor ve özellikle ip bulma teknikleri bilen az buçuk lamerler bile bilgisayarınıza trojan bırakabiliyorlar ki başıma çok geldiğinden bıktım kaldırdım
e-mule ve areste aradığın şeyin yerine bazen çok farklı şeylerde çıkabiliyor ben mesela geçen yıl blade filmini indirecek diye sabırla 5 gün bekledim sonra çıka çıka japonların çizgi ***** bir film çıktı
özellikce kazaa da da aldığım dosyaların bir kaçında babalar gibi virüsü yedi makinam onca programdan oldum
sadece ibo kardeş eğer bu konuşmalara meyledip bu programları kullanırsan ben seni tanıyorum bir kullanımdan sonra hemen program ekle kaldırda kendini bulacağına eminim :haha:
Bilmem katılan arkadaşlar olurmu bu görüşlerime

teenwolfx

Üye
katılıyorum depresif bu programlar pc ni herkese açık bir hale getiriyor ve ip niz görünür durumda.
ayrıca bide yasal yönü var bence en iyisi torrent belki diğerlerine göre yavaş ama içinde başka birşey çıkmıyor hemde siz pc niz deki leri paylaşmıyorsunuz sadece indirdiğinizi paylaşıyorsunuz.

Timothy

Üye
ben divx film indirmek için kullaniyorum evet bu aralar biraz geç balaniyor ama download hizi güzel 25,6 26,4 gibi indirio hep

__Midas__

__Midas__

Üye
bende hepsi var (torrent,e-eşşek,i-mesh,ares) hepside hızlı ve ne istersem indiriyo valla.
büyük dosya ararken zaten buralardan aramayın hızları çok düşüyo mesala bu aralar pes5 indiriliyo torrent mütiş yavaş bende indireyim dedim sn de 2,5-3 bazende link uçup gidiyo.
genede mp3-video klip resim ararken bunlardan vazgeçmem.

'RoadeR.

Üye
Arkadaşlar aresi açmak için kontrol paneline girin ve orda en üstte baglan yazıo ona tıklayın tmm dır baska bişe indirmenize gerek yok ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt