Arkadaşlar bu ares olsun e-mule olsun kazaa olsun kullanımının kolaylıklarının yanında birde güvenliğiniizi vede huzurunuzu bozacak bi çok yönü var
Özellikle eski aresçilerden olduğumdan ares ve e-mule üzerine örnekler vereceğim
Areste karşı taraftan çektiğin dosya karşı tarafın insiyatiflerine bağlı adam nickini beğenmedi diye rahatlıkla dosyanı iptal edebiliyor karşı taraftan direk dosya alıcam diye sinirlerini heba ediyorsun bazen de adam sen hiç istemesen bile senle muhabbet etmekte isteyebiliyor hemde areste aldığın yada onda barındırdığın dosyalarla bir yerde direk kamusal alan oluyor bilgisayarın gireni çıkanı belli olmuyor ve özellikle ip bulma teknikleri bilen az buçuk lamerler bile bilgisayarınıza trojan bırakabiliyorlar ki başıma çok geldiğinden bıktım kaldırdım
e-mule ve areste aradığın şeyin yerine bazen çok farklı şeylerde çıkabiliyor ben mesela geçen yıl blade filmini indirecek diye sabırla 5 gün bekledim sonra çıka çıka japonların çizgi ***** bir film çıktı
özellikce kazaa da da aldığım dosyaların bir kaçında babalar gibi virüsü yedi makinam onca programdan oldum
sadece ibo kardeş eğer bu konuşmalara meyledip bu programları kullanırsan ben seni tanıyorum bir kullanımdan sonra hemen program ekle kaldırda kendini bulacağına eminim
Bilmem katılan arkadaşlar olurmu bu görüşlerime