Arena'da Buca Fırtınası ! 2-1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Arena'da Buca Fırtınası ! 2-1
[SIZE=+0][/SIZE]Arena'da Buca Fırtınası ! 2-1




[SIZE=+0][/SIZE]Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta karşılaşmasında Bucaspor ile Kardemir Karabükspor, Buca'da karşı karşıya geldi. Kümede kalma mücadelesi veren Bucaspor maçın henüz 12. dakikasında 10 kişi kaldı. Koray Çölgeçen, kaleciyle karşı karşıya kalan İlhan Parlak'ı arakdan çekince hakem penaltı noktasını gösterdi ve Koray'a kırmızı kartını çıkardı.

Penaltı atışını gole çeviren Florin Cernat, Karabükspor'u deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 10 kişi kalmasına rağmen bu dakikadan sonra toparlanan İzmir ekibi, 20 yaşındaki Ganalı oyuncusu Torric Jebrin'in golüyle 20. dakikada eşitliği sağladı. 35. dakikada Ali Kuçik sağ kanattan gelen ortaya yaptığı şık vuruşla topu ağlara gönderdi ve Bucaspor ilk yarıyı 2-1 önde kapadı.

İkinci yarıda 60. dakikada Jebrin'in pasında Musa Aydın'ın ceza sahası içinde çaprazdan attığu şut 90 direğinden döndükten sonra oyun alanına geri döndü ve defans topu uzaklaştırdı.

Daha sonraki dakikalarda başka gol olmayınca Bucaspor kendisi için hayati önem taşıyan bu maçtan 3 puan almış oldu. Bu skorun ardından Bucaspor puanını 24'e çıkarırken, Kardemir Karabükspor ise 37 puanda kaldı.

----------Eklendi @ 19:59:38 ---------- Yazıldı @ 19:57:25 ----------

Aytekin elinden geleni yaptı ama olmadı. Bu iş daha bitmedi, son maça kadar devam edeceğiz. Taraftarımız stada gelsin, ilk defa boşluklar vardı Arena'da.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
267
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
230
DiaBLoS
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
431
Baydırman
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
457
Kingmortall


Üst Alt