Arda'ya Büyük aşk!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Arda'ya Büyük aşk!
Genç futbolcunun adını formalarının arkasına yazdıran taraftar sayısı 40 bini bulurken, Lincoln ise 35 binde kaldı.


G.Saray taraftarının yeni gözdesi olan Arda Turan, bunu forma satışlarında da ispatladı. Geçtiğimiz sezon Lincoln'den çok şey bekleyen sarı-kırmızılılar, şampiyonluğun ve Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan sonra rotayı Arda'ya çevirdi. Şu ana kadar 180 bin forma satan Galatasaray'da, taraftarların yaklaşık 40 bininin
formalarının arkasına Arda'nın ismini yazdırdığı öğrenildi. Formasının arkasına Lincoln yazdıranların sayısı ise 35 binde kaldı.

YILDIZI PARLIYOR

Yetkililer, geçtiğimiz sezonun başlarında sarı-kırmızılıların büyük bölümünün sırtlarına Brezilyalı yıldızın ismini yazdırdığını fakat son aylarda Arda'nın, popülerliğinin artmasıyla Lincoln'ü geride bıraktığını belirtti. Yeni sezonda G.Saray'ın umutlarından biri olan genç futbolcu ise sarı-kırmzılı kulüpte oynadığı için çok mutlu olduğunu ve takımına uzun yıllar hizmet etmek istediğini söyledi.
 


_Cihad_

Üye
o kadar da olsun!:oke:
 
Salihyet

Salihyet

Üye
lincoln'e yorum bile yapmam :bigstar: :ehe
 
ouSahin

ouSahin

Üye
Arda in Lincoln out:):oke: Lincoln bu sene son senesi olabilir...Futbolundan çok sakatlıklıkları knuşuluyor..Farketmez Galatasaray Türk oyuncularıyla bir bütün...
 
qurbuz

qurbuz

Üye
:oha::oha::oha::oha::oha::oha:arda yakında 180 bine çıkar lincoln 40 bin = 220 bin forma 50 ytl den hesaplarsak= 11000000 YTL:oha::oha::oha::oha:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt