Arda'nın yerine Elias!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Arda'nın yerine Elias!


Fatih Terim’in ‘transfer tahtası’nda yer alan Elias’ın, Atletico Madrid’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Orta sahada ve sol kanatta da forma giyebilen Brezilyalı maestro için temaslar başlıyor


Galatasaray’da Engin Baytar’ın kulübe gelişi sırasında resmi siteden ‘afişe’ olan transfer listesindeki isimlerden Elias konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Atletico Madrid’in bu oyuncuyu satış listesine koyduğu, Galatasaray’ın da transfer için harekete geçtiği öğrenildi. Konuyu Radyospor’a değerlendiren AS gazetesi yazarı Daniel Hidalgo, “Elias, Atletico Madrid’den kesin olarak ayrılacak. Çünkü AB dışı. Yani yabancı futbolcu statüsünde. Eğer, Galatasaray teklif sunarsa bu transfer için şansı var. G.Saray isterse, bu transfer çok kolay olur. Arda transferinden dolayı çok iyi ilişkileri var. A.Madrid de satmaya sıcak bakıyor” dedi.

BONSERVİSİ 7 MİLYON EURO
Hidalgo, Elias’ın menajerinin Jorge Mendes olduğunu da hatırlatıp “Mendes’in, G.Saray ve Türk kulüpleriyle ilişkileri çok iyi. Bu, transferi kolaylaştıran bir etken. A.Madrid, bu oyuncu için 7 milyon Euro istiyor ama elbette pazarlık payı vardır” ifadesini kullandı.

G.Saray’ın, Elias için A.Madrid’e resmi bir teklif sunması ve anlaşma sağlanması halinde ödenecek bonservis bedeli, Arda için yapılan 12 milyon Euro’luk anlaşmanın parasından kesilecek.
 
'Enver'

'Enver'

Üye
milli takıma çağrıldığına göre iyi oyuncudur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
186
Baydırman
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
438
DiaBLoS
RomeusTR
Cevap
1
Görüntüleme
376
Doğuş Pertez


Üst Alt