Arda'nın transferinde tüm merak edilenler!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Arda'nın transferinde tüm merak edilenler!
[h=2]Galatasaray'dan Atletico Madrid'in yolunu tutan Arda Turan için transfer iddiaları dinmiyor ama durumu biraz farklı...[/h]
2011/2012 sezonu başında Galatasaray'dan Atletico Madrid'in yoluna tutan A Milli futbolcu Arda Turan, peşinde de iddiaları götürdü. "İspanya'da başarılı olamaz" yorumları yapılan yıldız oyuncu, ilk yılında UEFA Kupası ve Süper Kupa sevinci yaşarken, ikinci yılında Atletico'nun lideri konumuna ulaştı.

Sarı-kırmızılı takımdan ayrıldığında bıraktığı 10 numarayı parçalıdan sonra çubukluda devam ettiren 25 yaşındaki futbolcu, İspanya'da; Barcelona'nın tahtını sallayan Atletico Madrid'deki formuyla adından fazlasıyla söz ettirmeye başladı.

Bu sezon çıktığı 12 karşılaşmada filelere 4 gol bırakmayı başaran Arda Turan, şimdiden geçtiğimiz sezon 33 maçta attığı 3 golü şimdiden geride bıraktı. Brezilyalı Diego'nun ayrılmasının ardından Atletico Madrid ataklarını şekillendiren 1 numaralı oyuncu konumunda olan Arda için İspanyol medyasından "Maradona" yakıştırmaları dahi geldi.

Kulübüyle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arda Turan, 13 milyon euroluk bonservis bedelini 20 milyon euro seviyesine kadar yükseltti. 15 aylık Madrid macerasına 57 resmi maç sığdırarak göğsümüzü kabartan orta saha oyuncusu için transfer sesleri bir an olsun dinmek bilmedi.

ARDA NEREYE GİDECEK?
Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Türkiye ile ilişkisini kesmeyen Arda Turan için birbirinden farklı iddialar ortaya atılıyor. Sezon başında Atletico ile Galatasaray arasında ödeme planı yeniden düzenlenirken; Ünal Aysal, 'Geri alabiliriz' dedi. Ancak İspanyolların cevabı 'Hayır' oldu...


Yaptığı açıklamalarda bir gün Türkiye olursa 'Galatasaray...' ifadelerine yer veren Arda Turan, İspanya'da kalması halinde ise tek takım düşünüyor! Barcelona...


Şu anda İspanya'da 3. büyük takım konumunda bulunan Atletico Madrid'den ayrıldığı takdirde Real Madrid'e gitmeyi asla düşünmeyen Arda için 'duygusallık' kavramı yeniden ön plana çıkıyor.


Kariyer planlamasında İspanya'nın ardından ilk seçenek olarak İngiltere'yi seçen yetenekli futbolcunun, Nuri Şahin'in formasını giydiği Liverpool'a karşı bir yakınlığının olduğu da dikkatlerden kaçmıyor.


TÜRKİYE'YE DÖNER Mİ? 2017 BELKİ...
Uzun yıllar Avrupa'da top koşturarak hedeflerinin peşinden giden Arda Turan, işler iyi giderken Türkiye'yi aklının ucundan dahi geçirmiyor. Zaman zaman Türkiye'ye gelerek 'tatilini yapan' ve arkadaşlarıyla hasret gideren 25 yaşındaki oyuncu, sınırları daha fazla zorlayarak Avrupa'da adından daha fazla söz ettirmek istiyor.


Rus takımlarının yakın markaja aldığı Arda Turan, önümüzdeki 5 sezon içinde aklından yalnızca İsppanya ve İngiltere'yi geçiriyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt