Arda'dan F.Bahçe açıklaması!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Arda'dan F.Bahçe açıklaması!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Arda Turan'ın Fenerbahçe Ülker'in Real Madrid ile İspanya'da oynayacağı maçtan önce sarı-lacivertli kulübün kampını ziyaret ederek FBTV'ye özel bir röportaj vermesi gündeme oturmuştu.

Arda Turan'a büyük tepki gösteren Galatasaraylı taraftarlar, eski kaptanlarının Fenerbahçe kampını ziyaret ederek FBTV'ye röportaj vermesini sert bir şekilde eleştirdi. Yapılan eleştiriler karşısında sessiz kalmayan Arda Turan ise cevabını Beyaz TV aracılığıyla verdi.

Fenerbahçe Ülker'in kampını ziyaret etmesini yanlış bir şekilde yorumlayanların 'cahil' olduğunu dile getiren Arda, "Oğuz Savaş benim sınıf arkadaşım, Ömer Onan’la beraber tatil yaptık yıllarca. Hiçbir şey olmasa da ben Madrid’de Türk Milli Takımı’nın kaptanı olarak bulunuyorum. Ülkemizin hangi takımı gelirse onun kampına giderim. Ben buraya gelen öğrencilere bile yardımcı oluyorum. Herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. Onlara bir hoş geldiniz demekte bir şey yok. Herkes söyler Metin Oktay jübilesinde Fenerbahçe forması giydi diye." dedi.

Fenerbahçe Ülker'de herkesin kendisinin ne kadar Galatasaraylı olduğunu bildiğini belirten Arda, "Kampa yanına gittiğim insanlar benim ne kadar Galatasaraylı olduğumu biliyorlar. Bunda bir şey yok. Ben zaten Galatasaraylının göstermesi gereken örnek davranışı gösteriyorum. Tamam, ülkemizde yine yapalım, yine tartışalım, yine olsun ama yurt dışına çıktığımızda artık bu işleri bırakmamız lazım. Bizim böyle destek vermemiz lazım ki, ülke daha ileriye gitsin. Bunun üzerinde konuşulacak bir şey yok. Bunu söyleyen insanlar cahildir. Bunlara cevap vermeye bile gerek yok." ifadelerini kullandı
 


alaStar

alaStar

Üye
Ben ardaya hak veriyorum
 

osicik

Üye
ne gereksiz tartışma bu yaaa adam gs de oynadı diye yurtdışına gelen arkadaşları fb li diye nasıl ziyaret edersin diye adamı linç edecekler nerdeyse...hasta gsli olarak söylüyorum adam burda çok çok haklı bir, ikincisi ardayı milyon dolarlara sattık mı parayı aldık mı bundan sonrasını arda bilir isterse fenere gider transfer olur bize ne......
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bizim medya gerçekten çok boş işlerle uğraşıyor .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt