Aragones'in 7 bankosu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Aragones'in 7 bankosu!
Fenerbahçe'de yeni teknik direktör Luis Aragones'in gelişiyle forma savaşı da hızlandı. Kurt hoca 7 banko ismini de belirledi..
Geçtiğimiz yıl Arthur Zico yönetiminde Avrupa'daki en başarılı dönemini yaşayan takımı teslim alan ve onlarca kaset izleyen İspanyol çalıştırıcının oyun planı ve futbolcu seçimi merakla bekleniyor.

Avusturya kampındaki bir haftalık çalışma süresi içinde kadro seçimi ile ilgili sinyal vermeyen tecrübeli teknik adamın kafasındaki iskelet onbirden 7 isim şimdilik banko gibi görünüyor.

SAVUNMADA KLASİK DÖRTLÜ

Mevcut kadrodaki en deneyimli kaleci olarak görünen Volkan Demirel şu anda kalesinin tek hakimi. Savunma geçtiğimiz yılın klasik dörtlüsünden oluşacak. Sağda Gökhan ile solda R.Carlos, Aragones'in onbirinde şu an için yerini sağlam tutuyor. Edu-Lugano ikilisi de sakatlık ve ceza olmadığı taktirde formayı sırtına geçirmiş durumda.

Aurelio'nun ayrılması ile orta alanda büyük bir forma kapma yarışı doğdu. Selçuk, Deniz ve Maldonado'dan ikisi sahada olacak, birisi kulübede oturacak. Alex takımın olmazsa olmazı. Sol tarafta Uğur, Vederson'a oranla bir adım önde görünüyor. Sağ tarafta Deivid'in sakatlanması ile Kazım- Burak Yılmaz ikilisi ön plana çıktı. Kazım milli takımdaki performansı ile Burak'a nazaran daha şanslı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
344
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
273
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
331
Doğuş Pertez


Üst Alt