Aragones iğneledi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Aragones iğneledi
Büyükşehir Belediye karşısında telaş yaptıklarını, bunun farkı engellediğini söyledi. İspanyol hoca, Josico’nun transferini ise, “Ben yönetime Alonso ve Senna’yı önermiştim. Ama onun gelişinden de mutluyum” sözleriyle yorumladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında telaşlandıklarını, bunun da sonuca etki ettiğini belirtti.
Rakibiyle sayısal olarak eşit olduğu dakikalarda daha fazla pozisyon bulduklarını belirten İspanyol teknik adam, “Özellikle 11-11 oynarken bulduğumuz fırsatlar daha fazlaydı. Rakip eksik kaldıktan sonra daha az pozisyon bulduk. İlk devre, 3-0, 4-0 olabilirdi. Ancak telaşlı davrandık. Güiza sabırsızdı. Aslına bakarsanız, tüm takım sabırsızdı” ifadesini kullandı.
Sarı-lacivertlilerin teknik patronu, Josico’nun transferini yorumlarken de şunları söyledi:
“Onun burada olmasından çok mutluyum. Dörtlü savunmanın önünde takıma katkı sağlayacaktır. Ben ilk olarak Alonso ve Senna’yı transfer etmek istedim ama olmadı. Porto’dan Petit’i de istedim ama kendisiyle temas kuramadık. Fakat Josico da takıma çok şey katacaktır.”
Avcı memnun
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da oyuncuların futbol oynama isteğinin kendisini mutlu ettiğini belirterek, “Güçlü bir rakip karşısında ikinci yarıyı 9 kişi tamamlamak çok ama çok zor. Fenerbahçe’ye bir maç kaybettik. Aradan sonra toparlanmaya çalışacağız” dedi.

Salihyet

Salihyet

Üye
Bunlar kimseyi ikna etmez.. katkı sağlayacaktır deniliyosa, bekliyeceğiz..

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
aynen taraftar transferlerden hiç memnnun değil. ama mecburen bekleyip görcez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...