araba yarışı indirme ?

Sponsorlu Bağlantılar

saycansel

saycansel

Üye
    Konu Sahibi
araba yarışı indirme ?
Şöyle araba yarışı indirebileceğim site öneriniz var mı kardeşimin pc sine indiricez virüs falan bulaşmaması açısından güvenli olması lazım .

MartianHan

MartianHan

Üye
Bizim kullandığımız indir.com var baya bilinen bir site sadece oyun değil ihtiyacınız olan çoğu şeyi indirebilirsiniz . Virüs bulaşma ihtimali olmayan bir site.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
antivirüs kur gitsin sonrada indirmeye devamke

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve gonyalı
gonyalı

gonyalı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve DarkredBlue61
gonyalı

gonyalı

Üye
cahıl işte ne yazdığından bile bi haberdir şimdi

Son düzenleme:
  • Kahkaha
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve fatihmenteş
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Şöyle araba yarışı indirebileceğim site öneriniz var mı kardeşimin pc sine indiricez virüs falan bulaşmaması açısından güvenli olması lazım .
Full program indir.net bazen virus olabiliyor pes 13 de vardı mesela
igg games hiç kullanmadım içi pis oyun dolu beğenmedim o nedenle de hiç kullanmadım
Bazen ekside falan oyunların drive linkini atıyorlar ben underground 2 yi o şekil indirdim düzgündü
Su pirate e karşıyız işini de bırakın pirate candır.

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Torrent derim . Virüslü denk gelnedim

XXXturi01

XXXturi01

Üye
Torrent derim . Virüslü denk gelnedim
Torrentten gta san andreas indirmiştim. Mavi ekran verdi daha da uğraşmadım. Sen güvenli torrent linklerini nerden buluyorsun?
Mesaj birleştirildi:

Full program indir.net bazen virus olabiliyor pes 13 de vardı mesela
igg games hiç kullanmadım içi pis oyun dolu beğenmedim o nedenle de hiç kullanmadım
Bazen ekside falan oyunların drive linkini atıyorlar ben underground 2 yi o şekil indirdim düzgündü
Su pirate e karşıyız işini de bırakın pirate candır.
Bence korsan indirmek yerine oyun hesapları satan yerlerden ucuza oyunun keyini almak daha mantıklı. Korsan sıkıntı. İlla para vermeyecem diyorsan çok iyi araştırıp mining riskinide göz önünde bulundurarak korsan olarak indirilebilir. Eğer eski oyun ise hiç uğraşmayıp ps2 veya ps3 emülatöründen oynayacaksın
Daha güvenli oluyor. Gta 3, san andreas, vice city gibi oyunları ps2 emülatöründen oynuyorum.

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Keyini alma konusu daha karışık o keylerin nereden geldiği belli değil ayrıca herkeste o güçte pc olmayabiliyor :ehe
Ayrıca bazı oyunlar korsanken daha iyi çalışıyor misal half life bende öyle steam den indirince online da bir garip oluyor
Torrentten gta san andreas indirmiştim. Mavi ekran verdi daha da uğraşmadım. Sen güvenli torrent linklerini nerden buluyorsun?
Mesaj birleştirildi:

Bence korsan indirmek yerine oyun hesapları satan yerlerden ucuza oyunun keyini almak daha mantıklı. Korsan sıkıntı. İlla para vermeyecem diyorsan çok iyi araştırıp mining riskinide göz önünde bulundurarak korsan olarak indirilebilir. Eğer eski oyun ise hiç uğraşmayıp ps2 veya ps3 emülatöründen oynayacaksın
Daha güvenli oluyor. Gta 3, san andreas, vice city gibi oyunları ps2 emülatöründen oynuyorum.

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Mesaj birleştirildi:

Yerel sitelerden alıyorum torrent linklerini daha hızlı indiriyor diye

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Gta san andreas
Gta vice city
Gta 3
Bunlar lazım
Başka hangi oyunlar var?
Bi ara steam hesabı satıyorum illegal olarak tabi Bi hesabı 40 kişiye veriyordum online oyun yok tabi çünkü hepsi cs den ban yemiş hesaplar

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Mesela gta vice city torrent ıyun ndnr vip

Milou6523

Üye
Trackmania oyununu nasıl buldunuz? Standart bir yarış olmasa da bence çok ilginç bir seçenek!

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu

Üst Alt